Aydın konakları Yalova'da yükseliyor!
"Adnan Menderes Mahallesi'nde devam eden 5 blok ve 45 daireden oluşan Aydın Konakları bir birikim ve tecrübe projesidir. Aydın Konakları, tavsiyelerin projeye aksettirilmesidir. Aydın Konakları, Anadolu'dan gelen modern duyguların sesidir. Bu proje bizim değil; sizin isteklerinizin projesidir. Huzur dolu yüksek konforlu yaşam adına ne gerekiyorsa bu projede, sitemizin üç tarafı geniş caddelerle çevrilidir."

"Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) açıkladığı konut satış verilerine göre; Eylül'de satışlar geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 20,1 azalmıştı. 2 Kasım sabahından itibaren satışlarda artış gözlemliyoruz. 2016 yılında rekor satışlara imza atmaya hazırlanıyoruz."

"Körfez Köprüsü'nün en geç 2016 yılında İstanbul-İzmir Otoyolu'nun 2017 yılında bitirilmesi planlanmaktadır. Yeni köprü projesi, mevcut devlet otoyolu yaklaşık 140 kilometre kısaltarak, 7-8 saatlik yolu 3,5-4 saate indirecek. Körfez Köprüsü'nün açılmasının akabinde Topçular İskelesi'nin, aynı anda 25 büyük geminin yanaşabileceği uluslararası limana dönüştürülmesi planlanmaktadır."

2016 yılında rekor satışlara imza atmayı hedeflediklerini belirten Akyol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Akyol, gayrimenkul sektöründe bahara hazırlandıklarını dile getirdi. 'Hayalleriniz temelinde biz varız' sloganı ile yola çıktıklarını belirten Akyol, Yalova'daki konut satışlarının yüzde 30 artacağını da belirtti.

'Rekor satışlar geliyor'
2016 yılında rekor satışlara imza atmayı hedeflediklerini söyleyen Akyol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Akyol, "Türkiye yeni yıla girerken, gayrimenkul sektörü erken bahara hazırlanıyor. Seçimin etkileri yansıdı. Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) açıkladığı konut satış verilerine göre; Eylül'de satışlar geçen yılın aynı dönemi ne göre yüzde 20,1 azalmıştı. 2 Kasım sabahından itibaren satışlarda artış gözlemliyoruz. 2016 yılında rekor satışlara imza atmaya hazırlanıyoruz" diye konuştu.

'Yalova'da konut satışı yüzde 30 artacak'
Yılın son çeyreğinin konut satışlarında ivme kazanan dönem olduğunu vurgulayan Akyol, daha sonra şunları söyledi: "Normalde okullar açılınca satış hızlanırdı; ancak seçimler bunu öteledi. Seçimin sona ermesi ve tek parti yönetiminin ekonomiye istikrar getirmesini umduğumuz bu yeni süreçte, bastırılmış taleplerin serbest kalmasını, ötelenen yeni proje lansmanlarının devreye girmesini bekliyoruz. Güven endeksinin Kasım ayında artış göstermesiyle birlikte 2016 öngörüleri de konut satışlarında yükseliş olacağı şeklinde gelişmesinin de fiyatlarda da yükselişe neden olacak. 2016 yılında bir önceki yıla göre Yalova'da yüzde 30, Türkiye'de ise yüzde 10 ile 15 arasında artacak ve konut sahibi olmak isteyen ihtiyaç sahipleri ve yatırımcıların acele etmesi gerek."

'Yalova cazip gelmeye devam edecek'
Körfez Köprüsü'nün Yalova'ya etkisinin çok olacağını söyleyen Akyol, açıklamasını şu şekilde sürdürdü: "Körfez Köprüsü'nün en geç 2016 yılında Jstanbul-İzmir Otoyolu'nun 201 7 yılında bitirilmesi planlanmaktadır. Yeni köprü projesi, mevcut devlet otoyolu yaklaşık 140 kilometre kısaltarak, 7-8 saatlik yolu 3,5-4 saate indirecek. Topçular İskelesi'ne Körfez Köprüsü'nün açılması akabinde, aynı anda 25 büyük geminin yanaşabileceği uluslararası limana dönüştürülmesi planlanmaktadır. Coğrafi olarak ise İstanbulİzmit-Bursa illerinin kesişim noktası olan Yalova'mızın her birine 60 dakikalık mesafede olması Marmara'nın incisi adına da yakışır olmasını ve cazibesinin sürekliliğinin devamından da kimsenin şüphe duymaması gerekir."

'Hayalleriniz temelinde biz varız'
'Hayallerinizin temelinde biz varız' sloganı ile yola çıkan Akyol İnşaat Dekorasyon Ticaret Limitet Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Akyol, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Kemer ROSE ve Garden ROSE adlı iki siteyi de sahipleriyle buluşturmanın gururu ve sevinci içerisindeyiz. Şu anda ise Adnan Menderes Mahallesi'nde devam eden 5 blok ve 45 daireden oluşan Aydın Konakları bir birikim ve tecrübe projesidir. Aydın Konaklan, tavsiyelerin projeye aksettirilmesidir. Aydın Konakları, Anadolu'dan gelen modern duyguların sesidir. Bu proje bizim değil; sizin isteklerinizin projesidir. Huzur dolu yüksek konforlu yaşam adına ne gerekiyorsa bu projede, sitemizin üç tarafı geniş caddelerle çevrilidir. Çevresinde ise park ve spor alanları ilköğretim okulları, kapalı otoparkı ve güvenlik sistemleriyle kaliteli bir yaşam için bir süre sonra aranılacak ve tercih sebebi olabilecek bir muhittedir."

'2 yıl garanti veriyoruz'
Aydın Konakları'nın 2 yıl garantili olduğunu söyleyen Akyol, sözlerini şu şekilde tamamladı: "Aydın Konakları'nda her daireye eşit geniş hobi odaları var. Zeminden tavana genel maıjtolama mevcut. A kalite tam otomatik asansör sistemimiz mevcut. Kat aralarında C30 beton öngerilmeli kirişler, depren perdeleri ve hazır asmolen bloklar, her daireye ait iki adet geniş balkon, A sınıfı belgeli ısılı yalıtım ve kişiye özel proje ve renk seçeneklerimiz mevcuttur. Aydın Konaklan'nda sizden önceki tek öncelik; güvenliktir. 7/24 yüksek görüşlü açık ve kapalı devre kamera sistemi, kat içi görüntü konuşma paneli ile güvenlik bizim için her şeyden ötedir." 


Star Ek Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181