Burak Kan İnşaat'tan Alanya'ya 3 yeni proje!
Alanya siyasetinde bir döneme damga vuran ve DYP ilçe başkanlığı yapan, belediye başkan adayı olan, Mehmet Kan ile Eczacı Hicran Kan'ın oğulları Burak Kan, inşaat sektörüne el attı. Burak Kan İnşaat adı altında faaliyete geçen şirket ev ve konut alacaklara yönelik inanılmaz uygun fırsatlar sunuyor, şirketin ilk lansman toplantısı ise 22 Nisan Cuma günü saat 20.00'da Doğanay Otel'de gerçekleştirilecek. Ünlü sanatçı Gülben Ergen'in sahne alacağı geceye 700 seçkin davetli katılacak.

ALIRKEN KAZANDIRAN PROJE
Alanya'da gelişen gayrimenkul sektörü ile birçok inşaat şirketi imara açılan araziler üzerinde özel ve markalı konut projeleri geliştirdiler. Bu kervana katılan Burak Kan inşaat, 3 büyük proje ile sektöre hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Tepe Modern, Rüya Kent ve Lebi Derya isimli projeler yeşil ve kanut sektörünü barıştırmaya hedefliyor. Lansman tanıtımlarında en büyük avantaj ise alırken kazanmak. Konut projelerinin lansmanları, lansman fiyatlarının düşüklüğü nedeniyle özellikle yatırımcılar ve 'al-sat'çılar tarafından ciddi şekilde takip ediliyor. Örneğin lansman fiyatı 100 bin TL olan konutun fiyatı 3 ay sonra 150 bin 200 bin TL arasına çıkabiliyor.

BAHÇELİ YAŞAM KÜLTÜRÜ
Burak Kan inşaat sahibi Burak Kan, 3 proje ile Alanya'da bahçeli yaşam kültürünü kazandıracaklarına dikkat çekerek, "Bahçeli eve sahip olmayı hayalden gerçeğe dönüştürüyoruz. Bu projelerimiz ile insanlarımıza yepyeni bir yaşam alanları sunuyoruz. Hayalden gerçeğe dönüştürdüğümüz evlerimiz ile konutta yeni bir dönem başlıatıldı. Her türlü ödeme kolaylığının bulunduğu proöeler aynı zamanda yatırım amaçlı da görülebilir" şeklinde konuştu.

Alanya Postası 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181