Bursa konut projeleri 2019 teslim!
Bursa konut projeleri 2019 teslim listesi haberimizde markalı konut projelerinin tam listesini bulabilirsiniz. İşte 2019’da Bursa’da teslim edilecek konut projeleri



Arya Mudanya
Atış Yapı imzası ile yükselecek olan Arya Mudanya 3 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek. Arya Mudanya projesinde yüzme havuzu, kapalı otopark, fitness salonu ve çocuk oyun alanları bulunuyor. Arya Mudanya detaylı bilgi için tıklayınız.



Maviden City
Atış Yapı imzasıyla 2+1, 3+1 ve 4+1 daubleks dairelerin yer alacağı Maviden City projesi Maviden City projesi 158 adet konuttan oluşacak. Atış Yapı Maviden City projesi Bursa Osmangazi'de hayata geçirilecek. Maviden City detaylı bilgi için tıklayınız.



Linda Butik
Atış Yapı imzası ile hayata geçirilecek olan Linda Butik projesinde 48 adet 2+1 ve 8 adet 3+1 yer alıyor. 350 bin metrekare yeşil alan bulunan Linda Butik projesinde çocuk parkı, spor salonu, basketbol sahası, açık otopark alanları ve 7/24 güvenlik bulunuyor. Linda Butik detaylı bilgi için tıklayınız.




Mevsim Mudanya
Atış Yapı imzası ile 11 blok olarak tasarlanan Mevsim Mudanya projesinde kapalı otopark, açık ve kapalı havuz, bay-bayan havuz, sauna, güvenlik, çocuk parkı, kafeterya ve spor salonu bulunuyor. Mevsim Mudanya detaylı bilgi için tıklayınız.



Triad Yunuseli
Atış Yapı imzası ile 4 bin 585 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan Triad Yunuseli projesi 72 daireden oluşuyor. Triad Yunuseli detaylı bilgi için tıklayınız.



Yeni Doğuşkent projesi
Ergünkent İnşaat imzası ile 196 adet konuttan oluşacak olan Yeni Doğuşkent projesi 6 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek. 4 bin 800 metrekaresinin yeşil alana ayrılacağı Yeni Doğuşkent projesi ​Bursa Nilüfer'de hayata geçirilecek. Yeni Doğuşkent projesi detaylı bilgi için tıklayınız.



Has Vadi
Bursa Nilüfer'de Has Vadi imzası ile hayata geçirilecek olan Has Vadi projesi 187 adet konuttan oluşacak. Has Vadi projesinde fitness salonu, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu ,sauna, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, voleybol sahası, yürüyüş alanları, çok amaçlı spor salonu, güneşlenme alanları ve peyzaj alanları bulunacak. Has Vadi detaylı bilgi için tıklayınız.



Bulvar Park Evleri
Bursa Nilüfer'de Beydağ-İNT Grup imzası ile hayata geçirilen Bulvar Park Evleri projesinde yesil alanlar, yürüyüş yolları, kapalı-açık spor alanları ve yüzme havuzları, kapalı-açık çocuk oyun alanları yer alıyor. Bulvar Park Evleri detaylı bilhi için tıklayınız.





Ataevler Emek 23 Modern projesi
Bursa Nilüfer'de 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden oluşan Ataevler Emek 23 Modern projesi Mersan İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. 8 katlı 5 bloktan oluşan Ataevler Emek 23 Modern projesi 185 adet konut ve 25 adet dükkandan oluşuyor. Ataevler Emek 23 Modern projesi detaylı bilgi için tıklayınız.



Özgür Park Evleri projesi
Beydağ-İnt Grup imzası ile kentsel dönüşüm projesi olan Özgür Park Evleri projesi 9 blok olarak tasarlanıyor. 18 bin 500 metrekare alan üzerinde üzerinde inşa edilen Özgür Park Evleri projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor. Özgür Park Evleri projesi detaylı bilgi için tıklayınız.



Prime 360 Burgaz
Demir Demirtaş İnşaat imzası ile hayata geçirilecek olan Prime 360 Burgaz 11 blok olarak tasalanacak. 3+1 daire seçeneklerinin bulunacağı Prime 360 Burgaz projesi 200 adet konuttan oluşacak. Prime 360 Burgaz detaylı bilgi için tıklayınız.




Göl Konakları projesi
LC Rumeli İnşaat imzası ile hayata geçirilecek olan Göl Konakları projesi 7 adet tekli villa ve 17 adet ikiz villa olarak tasarlanıyor. 230 metrekare ve 300 metrekare olarak tasarlanan villaların bulunduğu Göl Konakları projesinde tekli villalar brüt 300 metrekare, ikiz villalar brüt 230 metrekare olarak inşa ediliyor. Göl Konakları projesi detaylı bilgi için tıklayınız.




Seyirtepe Konakları Mudanya
Lik Yapı imzası ile 2+1, 3+1 ve dubleks dairelerin bulunduğu Seyirtepe Konakları Mudanya projesinde çocuk oyun alanı, 1 adet bayanlara özel havuz, 2 adet karma havuz, spor alanları, kafe, sauna yer alıyor. Seyirtepe Konakları Mudanya detaylı bilgi için tıklayınız.




Bakyapı Prestij Hayat
Sosyal tesis, açık otopark ve kapalı yüzme havuzu gibi sosyal donatı alanlarının yer alan Bakyapı Prestij Hayat projesi Bakyapı imzası ile hayata geçiriliyor. Blokların 12 ve 13 katlı olacağı Bakyapı Prestij Hayat projesinde daire seçenekleri ise 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Bakyapı Prestij Hayat detaylı bilgi için tıklayınız.




İnallar Hayat 2
Büyük avlulu site konseptinde tasarlanan İnallar Hayat 2 projesinde 8 katlı bloklar bulunacak. İnallar imzası ile hayata geçirilecek olan İnallar Hayat 2 projesi Bursa Balat'ta hayata geçirilecek. İnallar Hayat 2 detaylı bilgi için tıklayınız.


Bursa konut projeleri 2019 teslim haberimiz ilgili tüm gelişmeleri takip etmek için diğer haberlerimize göz atabilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181