Business İstanbul dünyaya açılıyor
Yapı sektörünün güçlü aktörleri arasında yer alan SVR Gayrimenkul Yatırım, 8-10 Eylül 2015 tarihleri arasında Dubai World Trade Center'da düzenlenecek olan Ortadoğu'nun en büyük gayrimenkul etkinliği 2015 Dubai Cityscape Fuarı'nda; global yatırımcılara iş dünyasının zirvesinde yer almak isteyenler için tasarlanan ve Kadıköy'ün tam kalbinde yükselen Business İstanbul projesini tanıtacak.

250 bin m2 inşaat alanı
Küresel yatırımcılar açısından büyük önem taşıyan Dubai Cityscape Fuarı'nda dünya genelinde emsalleriyle kıyaslandığı önde gelen bir proje olan Business İstanbul projesi ile boy göstereceklerini ifade eden SVR Gayrimenkul Yatırım yetkilileri, 6. Hall 6B25 nolu standda olacaklarını belirtiyorlar. Business İstanbul'un 250.000 m2 inşaat alanına, 150.000 m2 kiralanabilir alana sahip olduğuna değinen SVR Gayrimenkul Yatırım yetkilileri, altı blok halinde yükselen Business İstanbul'un yenilikçi mimarisi ve konforlu ofis yaşamıyla iş dünyasına benzersiz bir alternatif sunduğunu kaydediyorlar.

Business İstanbul, iş dünyasına prestij ve verim kazandıran ileri teknolojik donanımıyla fark yaratıyor. Ofis yaşamına dair en ileri teknolojik olanaklara ev sahipliği yapan Business İstanbul, iş modeli kadar esnek seçenekler sunarak firmalara yüksek prestij kazandırıyor. E-5 Göztepe üstünde inşa edilen, metro, metrobüs ve Marmaray bağlantılı ve Avrasya Tüneli çıkış noktasında yer alan Business İstanbul, 1440 ila 1505 m2 arasında değişen ofis katları, ileri teknolojik donanımı, her çeşit alışverişe imkan sağlayan çarşısı ve eğlence merkeziyle iş dünyasına keyfi, konforu ve kent genelinde her lokasyona ulaşım kolaylığı da sağlıyor.

Business İstanbul'da değişen ihtiyaçlara uygun ve büyüklükte en ideal seçeneklerin sunulduğunu ifade eden SVR Gayrimenkul Yatırım yetkilileri, ofislerin Shell&Core" tarzında ve şirket yöneticileri ile iş sahiplerinin hayalini kurduğu konfor ve verimliliğin bütünleşik olarak tasarlandığına vurgu yapıyorlar. 

Vatan

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181