"En yüksek getiri potansiyeline sahip 50 proje" den 5'i Dumankaya'nın!
Forbes'in hazırladığı ve 50 projenin bulunduğu listede Dumankaya; Ritim İstanbul, Dumankaya Horizon, hi-Fit, Flex Office Bahçeşehir ve Dumakaya Mozaik olmak üzere 5 proje ile listede en çok projesi bulunan şirket oldu.

İstanbul’un önemli gelişim alanları ve yıldızı parlayan bölgelerinde, en çok kazandıran projelere imza atan Dumankaya İnşaat, sunduğu fiyat avantajlarının yanı sıra daire sahiplerini dahil ettiği Dumankaya Dünyası’nın ayrıcalıklı yaklaşımı ve hizmetleri ile Türkiye ortalamasının üzerinde bir kazancı garanti ediyor.Dumankaya Dünyası farkıyla oturumculara eşsiz bir konfor imkânı ve deneyim sunarken yatırımcılar için de geri dönüşü yüksek projeler hayata geçiren Dumankaya, güven duygusunun ön plana çıktığı günümüzde sürdürülebilir kalite ve güven anlayışıyla yaşam alanı geliştiriyor ve tüm paydaşları için değer ortaya koyuyor.

Dumankaya İnşaat, fırsat niteliğindeki bölgelerde hayata geçirdiği eşsiz projeler ile daha ilk adımda yatırımcılara karlı bir seçenek sunarken; projelerinin mimarisi, sosyal donatıları, ayrıcalıklı hizmetleri ile yatırımın vadettiği kazanç potansiyelini de katlıyor.

Yeni Akit

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181