Epique Island Bodrum teslim tarihi!
Aksoy Holding'in gayrimenkul yatırımı yapma kararınının ardından gerçekleştirdiği Bodrum Tilkicik'te konumlandırılan ilk villa projesi Epique Island'ın teslim tarihi Haziran 2017 olarak belirlendi.

200-250 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen Epique Island 3 farklı tipte 
75 müstakil villa, 50 odalı butik otel ve 150 tekne bağlama kapasitesinden oluşuyor. Toplamda 300-350 milyar lira ciro hedefi olan Epique Island projesi aynı zamanda Conrad İstanbul Oteli'nin sahibi Aksoy Holding'in yeni projesi olma özelliğini taşıyor.

Epique Island projesinde, plajlar, açık havuz ve deniz havuzu, heliport, çocuk kulübü, masaj odaları, restoran, kafe ve barlar yer alırken; ada sahiplerinin açık havada faydalanabilecekleri yoga ve fitness alanı ile güneşlenme terasları bulunuyor.

Epique Island Bodrum fiyat bilgisi için tıklayınız.

Turcas, Shell ve RWE ile ortaklıkları bulunan Aksoy Holding yatırımlarına A plus konutlarla devam etmek istiyor.

Epique Island iletişim!
Adres: EPIQUE ADA Tilkicik Bay Yalikavak, Bodrum Turkey
Telefon: +90 212 259 00 00
Web: www.epique.com.tr


Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181