Ergünkent İnşaat'tan yeni proje; Park Nilüfer
Ergünkent İnşaat tarafından Nilüfer ilçesinin en gözde lokasyonunda inşaatına başlanılan Park Nilüfer Evleri lansmana özel fırsatlarla satışa sunuldu.

Nilüfer metro istasyonu yanında yer alan Nilüfer Sitesi'nin kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması ile yapılacak olan Park Nilüfer, gerek yatırımcılar gerekse de oturum amacıyla ev almak isteyenlerin tercih edeceği birçok özelliği bünyesinde barındırıyor. İnşaat alanı yanında kurulan Park Nilüfer Evleri Satış Ofisi ile bilgilendirmelerin yapıldığı projede daire fiyatları 625 bin liradan başlıyor.

Ergünkent İnşaat imzası taşıyan ve 340 daireden oluşan Park Nilüfer Evleri, 6 bloktan oluşuyor. Proje alanının yüzde 75'nin yeşil alana ayrıldığı Park Nilüfer Evleri'nde yüzme havuzu, kamelyalar, çocuk oyun alanı, basketbol sahası, kapalı otopark ve 24 saaat güvenlik hizmeti bulunuyor.

Ayfer Erdoğan / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Saygısızsınız!!!! 8 yıl önce

Saat gecenin ikisi bu saatte hala çalışıyorsunuz terbiyesizlik diz boyu saygısızsınız.

banner182

banner181