Esbey Mimarlık'tan Konya'ya yeni konut projesi!
Konya'nın inşaat sektöründeki parlayan yıldızlarından Esbey Mimarlık, imza attığı projeleriyle hizmet kalitesini yükseltmeye devam ediyor. 1976 yılında Celiloğulları Kömür olarak ticari hayata giriş yaptıklarını söyleyen Esbey Mimarlık Şirket Müdürü Muhammet Eskici, Konya'da yaşam standartlarını üst seviyede tutan projeleri hayata geçirdiklerini aktardı.

Eskici, "40 yıl önce Celiloğulları Kömür adı altında ticari faaliyetlerimizi başlattık. Zamanla doğal gaza olan talebin artması ve kömür kullanımının azalması nedeniyle çalışmalarımızı inşaat sektöründe yoğunlaştırmaya karar verdik ve 2013 yılında Esbey Mimarlık'ı kurduk. Kömür işimize devam etmekle birlikte, bu sektörde edindiğimiz esnaflık tecrübemiz sonucu inşaat sektöründe de hızla tutunduk. Bu süreçte Şefikcan Caddesi'nde 150'ye yakın mutlu aile evlerini Konyalılarla buluşturduk. Bu projemizi 3+1 ve 4+1 konseptinde hazırladık. Sitelerimizin içerisinde güvenlik, yeşil alan ve çocuk oyun alanları bulunuyor. Bu yıl içerisinde yine Şefikcan Caddesi'nde yeni projelere imza atacağız. Yeni projelerimizde finansman olarak da müşterilerimize kolaylıklar sağlayacağız. Faizsiz vade ile müşterilerimizi ödeme noktasında rahatlatacağız" dedi.

RAMAZANDAN SONRA BAŞLAYACAK
'200 dairelik projelerimiz hazırlanıyor' diyen Eskici, "Ramazan sonuna çalışmalarımız başlayacak. Bu projemizde yine 3+1,4+1 ve 5+1 konseptinde farkındalık oluşturabileceğimiz evlerimiz olacak. Sektörümüzde yeni yapacağımız projelerle birlikte çıtayı daha da yükseltmeyi planlıyoruz. Projemizin detaylarını önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğimiz lansmanla birlikte açıklamayı düşünüyoruz. Teknolojinin hızla gelişmesi ve yaşam standartlarının yükselmesi gayrimenkule olan yatırımları da artırıyor. Biz de Konyalı hemşerilerimizin yaşam standardını yükseltmek için çalışmalar yapıyoruz. Kaliteden taviz vermeden, güvenli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz insanlara sadece 4 duvar satmıyoruz. Vatandaşlarımıza yaşanabilir bir hayat sunuyoruz. Yapmış olduğumuz işlerde müşterilerimize 10 yıl garanti veriyor ve müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Konya Hakimiyet Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181