Halkbank 0.79 anlaşmalı konut projeleri listesi!
Yeni bir konut arayışında olan kişilerin merak etiği Halkbank 0.79 anlaşmalı konut projeleri listesi detaylarını sizler için araştırdık.

Anlaşmalı firmalardan konut alımları için geçerli olacak olan Halkbank 0.79 konut kredisi kampanyasından İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer illerdeki anlaşmalı projelerden ev alacak kişiler yararlanabilecek. Peki halk bankası anlaşmalı konut projeleri hangileri?

Halkbank 0.79 anlaşmalı konut projeleri listesi detayları için tıklayınız.

Halkbank Firma Katkı Paylı Konut Kredisi kampanyası kapsamında anlaşmalı firmalardan inşaatı devam etmekte olan veya tamamlanmış birinci el konutları satın alınacak olan kişilere için 0.79 faiz oranı ve 180 aya varan vade seçeneği sunuluyor. Anlaşmalı konut projeleri için başlatılan Halkbank konut kredisi 0.79 faiz oranı ile 180 ay varan vade imkanı bulunuyor. 

Halkbank 0.79 anlaşmalı konut projeleri listesi detaylarını sizler için derledik. Halk bankası 0.79 konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfasi.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181