İşte ön talep ve ön satış fırsatı olan projeler!
Birbiri ardına üretilen markalı konut ve ofis projelerinde uygun fiyat avantajlarından faydalanmak için projeler lansmana çıkmadan ön talep aşamasını değerlendirenler kazançlı çıkıyor. İşte ön talep ve ön satış fırsatı olan projeler...

Marina 24
5 bin metrekare büyüklüklüğünde, denize sıfır ticari alan alanların bulunduğu Marina 24 projesi ön talep toplamaya devam ediyor. İstanbul Büyükçekmece'de 24 Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Marina 24 projesinde konutların 42'si bahçe ve teras dubleksi olarak inşa ediliyor. Marina 24 ön talep formu ve detaylı bilgisi için tıklayınız.



Aydos Land Pendik
İstanbul Pendik'te hayata geçirilecek olan Aydos Land Pendik projesi ön talep toplamaya devam ediyor. MS Mega imzası ile 10 blok olarak tasarlanan Aydos Land Pendik projesi 600 konut ve 35 ticari üniteden oluşuyor. Aydos Land Pendik ön talep formu ve detaylı bilgi için tıklayınız.



Kentev Çarşı projesi 
İhya Yapı imzası ile hayata geçirilen Kentev Çarşı projesi ön talep toplamaya devam ediyor. 4 blok olarak tasarlanan Kentev Çarşı projesi 110 konuttan oluşuyor. Kentev Çarşı projesi ön taep formu ve detaylı bilgi için tıklayınız.



Sur Yapı Antalya projesi
Antalya Kepez'de hayata geçirilecek olan Sur Yapı Antalya projesi ön talep toplamaya devam ediyor. Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamından yapılan Sur Yapı Antalya projesinde meydanlar, göletleri müzeler, yeşil alanlar, çocuk parkları, alışveriş alanları, yarı açık pasaj alanları, camiler, okullar, hastane, pazar alanları bulunacak. Sur Yapı Antalya projesi ön talep formu ve detaylı bilgi için tıklayınız.



Kaşmir Yonca projesi
Gülsan Holding, Köroğlu İnşaat ve Türkoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan Kaşmir Yonca projesi ön talep toplamaya devam ediyor. Ankara Susuz'da 476 daireden oluşacak olan Kaşmir Yonca projesi 35 bin 547 metrekare arsa üzerinde inşa edilecek. Kaşmir Yonca ön talep formu ve detaylı bilgi için tıklayınız.

Empire İstanbul projesi
İstanbul'un Avrupa Yakası'nda hayata geçirilecek olan Empire İstanbul projesi ön talep topluyor. Lokasyonu ile dikkat çeken Empire İstanbul projesi 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşuyor. Empire İstanbul projesi ön talep formu ve detaylı bilgi için tıklayınız.

Barbaros Konutları Üsküdar
Yeşil GYO imzası ile hayata geçirilen Barbaros Konutları Üsküdar projesi ön talep toplamaya devam ediyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer aldığı Barbaros Konutları Üsküdar projesinde geniş yeşil alanlar bulunuyor. Barbaros Konutları Üsküdar ön talep formu ve detaylı bilgi için tıklayınız.



İnallar Hayat 2
3+1, 4+1 ve 3+1 çatı dubleksi bulunacak olan İnallar Hayat 2 projesi ön talep toplamaya devam ediyor. 22 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan İnallar Hayat 2 projesi Bursa Bademli'de hayata geçirilecek. İnallar Hayat 2 ön talep formu ve detaylı bilgi için tıklayınız.



Sur Yapı Muhit Sancaktepe projesi
Sur Yapı Sancaktepe projesi Muhit Sancaktepe ön talep topluyor. 18 bin 316 metrekarelik arsa üzerinde yükselen Sur Yapı Muhit Sancaktepe projesinde 7 blokta 217 konut yer alıyor. Sur Yapı Muhit Sancaktepe projesi ön talep formu ve detaylı bilgi için tıklayınız.



Self İstanbul
İstanbul Esenyurt'ta 26 bin 90 metrekare arazi üzerinde inşa edilen Self İstanbul projesi ön talep toplamaya başladı. Karden İnşaat imzası ile hayata geçirilen Self İstanbul ​7 adet bloktan oluşuyor. Self İstanbul ön talep formu ve detaylı bilgi için tıklayınız.



Avrupa Konutları Yamanevler projesi
Avrupa Konutları markasının son projesi olan Avrupa Konutları Yamanevler projesi ön talep topluyor. Kapalı otoparkında yer alacağı Avrupa Konutları Yamanevler 61 bin 765 metrekarelik arsa üzerine inşa edilecek. Avrupa Konutları Yamanevler projesi detaylı bilgi için tıklayınız.



Nef Basın Ekspres projesi
37 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek olan Nef Basın Ekspres projesi lokasyonu ile dikkat çekiyor. 550 milyon TL yatırım değeri inşa edilecek olan Nef Basın Ekspres projesi markalı konut projesi olarak hayata geçiriliyor. Nef Basın Ekspres projesi ön talep avantajları ve detaylı bilgi için tıklayınız.



Semt Bahçekent
1+1’den 4+1’e kadar 26 farklı tip daire bulunacak olan Semt Bahçekent projesi ön talep toplamaya devam ediyor. Ticari alanların yerleşimi dışa dönük olacak şekilde tasarlanan Semt Bahçekent projesi hem yatırımcıya hem oturumcuya hitap ediyor. Semt Bahçekent ön talep formu ve detaylı bilgi için tıklayınız.



Asoy Astra Güneşli projesi 
Asoy İnşaat ve Çevik İnşaat ortaklığı hayata geçirilecek olan Asoy Astra Güneşli projesi ön talep topluyor. Lokasyonu ile dikkat çeken Asoy Astra Güneşli projesi 400 daireden oluşuyor. 2 blok olarak tasarlanan Asoy Astra Güneşli projesi dikey mimaride hayata geçiriliyor. Asoy Astra Güneşli projesi ön talep formu için tıklayınız.



Huzurlu Marmara Güneşli
Huzurlu İnşaat A.Ş. imzası ile hayata geçirilecek olan Huzurlu Marmara Güneşli projesi ön talep topluyor. 56 bin metrekare inşaat alanı üzerinde inşa edilecek olan Huzurlu Marmara Güneşli projesi 292 konuttan oluşuyor. Huzurlu Marmara Güneşli ön talep formu ve detaylı bilgi için tıklayınız.



​Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181