İşte TL indirimi kampanyası olan konut projeleri!
Türk Lirası'na sahip çıkma kampanyasına gayrimenkul sektörü de katıldı. Dolar bozdurup ev alana yüzde 5 ile 20 arası değişen oranlarda indirim başlatan bazı şirketler, yabancıya satışları da Türk Lirası ile yapacak.

Bozdurulan her 30 bin dolar karşılığı 10 bin lira indirim yapan Sur Yapı, mevcut indirimlere ek olarak yüzde 9 indirim yapacak.

Babacan Yapı, dolarını bozdurup belgesiyle gelen herkese konut alımlarında yüzde 20 indirim sağlayacağını açıkladı. 

İhlas Yapı İstanbul Ispartakule'deki Bizim Evler 6 ve 7'den daire sahibi olmak isteyen yatırımcılara bozdurdukları dövizin yüzde 5'i oranında indirim sağlıyor. 

Fuzul Grup, konut satışında tamamen Türk Lirası dönemine geçti. Şirket yabancıya satışta dahi dolar kullanılmayacağını açıkladı.

Ege Yapı ve Beyttürk İnşaat da tüm satışların Türk Lirası ile olacağını açıkladı. 

DKY İnşaat dolarını bozdurup konut alana yüzde 2.5 indirim yapıyor.

Huzurlu İnşaat, 10 bin dolar bozdurana Beylikdüzü'ndeki Huzurlu Marmara projesinde yüzde 10 indirim kampanyasını başlattı.

Irmak Group, bünyesindeki tüm İDA Gold ve Irmak Döviz bürolarında 50 bin dolar ve Euro bozduran her vatandaşa gram altın hediye edeceğini açıkladı.

Hürriyet Ek Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181