Kartepe Konakları 2'nci etap yükselmeye devam ediyor!
Kartepe Kent Merkezi Projesi içerisinde yer alan Kartepe Konakları'nda ikinci etapta çalışmalarda sona geliniyor. FDP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Deniz Bıçakçı, bölgenin kent merkezi projesiyle daha da değerlendiğini belirtti. Kartepe Kent Merkezi projesi içerisinde bulunan, 544 dairelik, 3 etaptan oluşan dev proje Kartepe Konakları'nın bilindiği üzere ilk etabında oturumlar başladı. Konutların 2'nci etabında ise çalışmalar büyük bir hızla sürüyor. Çalışmalar, yüzde 60'lık seviyeye ulaştı. Ekonomideki iniş çıkışların banka faizlerini, dolasıyla tüketicileri etkilediği bugünlerde FDB Yapı'nın halen devam eden ve büyük bir ilgi gören yüzde 0.41 faiz kampanyası ise herkesin yüzünü güldürmeye devam ediyor. İkinci etabın tamamlanmasının ardından üçüncü etabın da temellerini yaz aylarında atmayı hedefleyen projenin yükleyicisi FDB Yapı, başlayacakları etapta 2+1 ve 1+1 daireler de yapmayı planlıyor. 

YENİ KAYMAKAMLIK BİNASI
FDP Yapı yetkilileri bölgede yapımı süren yeni Kartepe Kaymakamlığı binasının beklenenden daha kısa sürede biteceğini belirtti. Kartepe Konakları'na 100 metrelik mesafede bulunan yeni kaymakamlık binasıyla konaklara talep de artıyor. Yetkililer, kaymakamlık çalışanlarının şimdiden Kartepe Konakları'nda daire sahibi olmak veya kiracı olmak için proje satış ekibiyle irtibata geçtiğini belirtti. Yeni kaymakamlık binasının 201 7 Ocak ayında faaliyete geçmesi belirtilirken bu tarihin 201 6 Kasım olmasına da yüksek ihtimal gözüyle bakılıyor.

ELMASTI PIRLANTA OLDU
Bölgenin her projesinin kıymetli olduğunu vurgulayan FDB Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Deniz Bıçakçı, "Kent merkezi içinde proje yapan ya da yapacak olan tüm meslektaşlarımı takdir ediyorum, gerçek tüccar taşın elmas, elmasın pırlanta olduğunu görebilendir. Bu bölgeyi dikkate almayan herkesin bir sene içinde ne kadar pişman olacağını ise hep birlikte göreceğiz" dedi. Bölgenin değeri, Kartepe Kent Merkezi Projesi'yle daha artmaya devam ediyor. 

Bizim Kocaeli Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayhan 7 yıl önce

Bu şirkete nasıl ulasabilirim

banner182

banner181