Kira garantili 5 konut projesi!
İnşaat firmaları konut projelerinde yatırımcının ilgisini çekmek ve satışlarına hız vermek için bir yıldan 8 yıla kadar kira garantisi sunuyor. İşte yurdun birçok bölgesinden kira garantili konut projeleri.

Arap yatırımcının gözdesi
Univa Öğrenci Evi Kampusu
, toplamda 260 öğrenci evinden meydana geliyor. Yüzde 72'sinin satışı tamamlanan öğrenci evleri yatırımcısına 8 yıl gibi Türkiye ortalamasının çok altında bir sürede yatırım dönüşü olanağı sağlıyor. 2018'in ilk çeyreğinde özellikle Arap yatırımcılar tarafından tek seferde satın alınan Univa Öğrenci Evi Kampusu projesinde öğrenciler kendilerini kendi evinde hissedecek. Univa'da, kişi başı 850 TL kira bedeliyle 3 öğrencinin kalabileceği öğrenci evlerinde yatırımcı toplamda 2 bin 550 TL kira getirişine sahip olabilecek. 

50 Milyon liralık kule
DAP İzmir projesi
 DAP Yapı imzasıyla İzmir Bornova'da hayata geçiriliyor. 1 yıl kira garantisi sunan projede toplam 707 konut ve ticari alanlara yer veriliyor. 31 ve 32 katlı iki ayrı kule olarak yükselen DAP İzmir projesi 50 milyon TL yatırım değeri ile yükseliyor. Stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerine yer verilen projede dairelerin alanları 37 metrekare (stüdyo) ile 209 metrekare [3+1] arasında değişiyor. 

12 yılda amorti ediyor
Mirage Marina Bodrum
projesinde 12 ay yüksek kira getirişi sağlanıyor. Bardakçı Koyu'ndaki proje 4 bin 510 metrekare arazi üzerinde, her hiri deniz manzaralı 20 flat daireden ve 20 bahçe dubleksinden oluşuyor. Bardakçı Koyu'na 5, Bodrum Marina'ya 10 dakika yürüme mesafesinde yer alan Mirage Marina Bodrum Projesi doğal sakinliği ile huzurlu bir yaşamın kapılarım açıyor. Mirage Marina Bodrum projesinde kiralama karşılığında satın alırken ödediğiniz bedel, 12 yıl içinde geri kazanılıyor.

İster yaşa ister kirala
Bodrum'un gözde lokasyonu Gümüşlük'te inşa edilen Sianji Residence, 12 ay boyunca dünyanın sayılı detoks merkezlerinden biri olarak gösterilen Sianji Well-Being Resortun imkanlarından yararlanma fırsaünı sunuyor. Sianji Residence yüzde 8 kira garantisiyle yatırımcısının yüzünü güldürüyor. Sianji Residence, "İster yaşa ister kirala" konseptiyle yaünmcısına vazgeçilmez bir fırsat sunuyor. Villalardan oluşan proje 25 milyon euro yatırım bedeliyle hayata geçirildi. 

Bir yıl kira garantisi var
Denizli'yi yepyeni bir yaşam konseptiyle tasarlanan Sinpaş AquaCity projesi Denizli'de, İzmir Asfaltı üzerinde yükseliyor. Hemen teslim dairelerin bulunduğu Sinpaş AquaCity'de Sinpaş dairelerin yeni sahiplerine 1 yıl boyunca kira garantisi sunuyor. Firma, yatırımcısına 1 yıl boyunca her ay 1+1'ler için 1.500, 2+1'ler için 2.000,3+1'ler için 2.500 ve 4+1'ler için 3.500'lik garanti kira bedeli ödeyecek

Güneş Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181