Okkalar İnşaat'tan 2017'de dört yeni proje!
2017 yılında hedef büyüten Okkalar İnşaat, dört yeni projeyi hayata geçirecek. Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka, Arma Menta, Arma Modern, Arma Cadde ve Arma Kent projelerini toplamda 200 milyon TL'lik yatırımla gerçekleştireceklerini açıkladı.

Şirket ve yeni projeleri hakkında bilgi veren Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Okka "İnşaat sektöründe 40 yıllık deneyimi bulunan şirketimiz bugüne kadar 1 milyon metrekarenin üzerinde konut projesi, iş merkezi ve ticari bina inşa ettik. 2017 yılına da hedef büyüterek girdik. İstanbul'da Arma Menta, Arma Modern ve Arma Cadde, Konya'da ise Arma Kent olmak üzere dört yeni projeyi inşa etmenin gururunu yaşıyoruz" diye belirtti. Mahmut Okka ise "Yeni projelerimizi 'Arma' serisi altında topladık. Dört yeni projeyi 190 milyon liralık yatırımla hayata geçiriyoruz. İstanbul'da inşa edeceğimiz Arma Menta, Arma Modern ve Arma Cadde projelerimizi Mart ayıyla beraber satışa sunduk" dedi.
 
Star Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Esma Gültekin 1 yıl önce

05061899921 kentse dönüşum imarli arsa var ilgilenmek isterseniz selcuklu konyada oturuyom ibrahim okalarla irtibatda kecersek yerleri tanitayim

banner182

banner181