Oyak konut projeleri 2018!
Bu güne kadar sadece Oyak üyelerine yönelik konut projeleri gerçekleştiren OYAK, Gayrimenkul Geliştirme Koordinatörlüğü kurarak gayrimenkul sektörüne giriş yaptı. Birçok projeye imzasını atan Oyak konut projeleri 2018 bilgisini sizler için araştırdık.

Türkiye genelinde 35 projede, 11.603 adet konut inşaatını tamamlayarak teslimlerini gerçekleştiren Oyak konut projeleri 2018 listesi arasında, Oyak Göksupark, Oyak İzmir Urla projesi, Oyak Ballı Kuyumcu projesi, Oyak Başakşehir projesi, Oyak Ayazağa projesi ve Oyak Dragos projeleri yer alıyor.

Projelerin detayları ise şu şekilde; 

Oyak Göksupark
73 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilecek olan Oyak Göksupark Konutlarında daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleri ile tasarlanıyor. 
1876 adet konut ve 7 ticari üniteden oluşacak olan projede süs havuzları, kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness salonu, yürüyüş yolları, etkinlik alanı, tematik bahçeler ve çocuk oyun alanları bulunacak. Oyak Göksupark Konutları fiyatları için tıklayınız.

Oyak İzmir Urla projesi
Henüz planlama ve geliştirme aşamasında olan Oyak İzmir Urla projesi İzmir'in Urla ilçesinde toplam 368 dönümlük arazi üstünde konumlandırılacak. Lokasyonu ile dikkat çekeceği düşünülen projede detaylar netlik kazandığında sayfamızda yer alacaktır.

Oyak Ballı Kuyumcu projesi
Yaklaşık 2 milyon metrekare alan üzerinde gelir paylaşımı modeli ile hayata geçirilecek olan Oyak Ballıkuyumcu projesi karma konsepti ile yükselecek. Oyak İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan projede rezidans ve ticari üniteler tasarlanıyor. Projenin daireleri, fiyatları gibi detayları netleştiğinde sayfamızda yer alacaktır.

Oyak Başakşehir projesi
Oyak İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan Oyakkent 3. etap projesi 187 bin 507 metrekare arsa alanı sahip. 333 bin 206 metrekare emsale esas inşaat alanı bulunan Oyak Başakşehir projesi İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilecek. Oyak Başakşehir 3. etap projesi nerede? Tıklayınız.

Oyak Ayazağa projesi 
Brüt 30 bin 595 metrekare alan üzerinde üzerinde inşa edilecek olan Oyak Ayazağa projesi İstanbul Sarıyer'de inşa edilecek. 22 bin 444 metrekare ticaret ve konut alanına sahip olacak olan Oyak Ayazağa projesinin lokasyonu ile dikkat çekmesi bekleniyor. 

Oyak Dragos
İstanbul Maltepe'de 30 bin 852 metrekare alanda üzerinde inşa edilen Oyak Dragos projesi 414 konuttan oluşuyor. Dikay mimariye sahip olan projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks daire seçenekleri yer alıyor. Toplam inşaat alanı 162 bin 513 metrekare olan Oyak Dragos projesi lokasyonu ile dikkat çekiyor. Oyak Dragos projesi nerede? Tıklayınız.

Oyak konut projeleri 2018 bilgisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebiliriniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181