Sakarya Univa Student Residence; Türkiye'nin ilk öğrenci evi projesi!
Erkanlı Grup tarafından Sakarya2da yükselecek olan Sakarya Univa Student Residence satışa çıktı. Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı, Proje sadece Sakarya ile sınırlı kalmayacak. Burada sadece bir başlangıç yaptık. İstanbul başta olmak üzere büyükşehirlerdeki üniversitelere yakın lokasyonlarda, yatırımlarımıza Erkanlı Grup olarak devam edeceğiz” dedi.

126 milyon liralık yatırımla hayata geçirilecek olan proje, Türkiye'nin ilk öğrenci evi projesi olma özelliği taşıyacak. Proje ABD'nin en büyük öğrenci evi işletme ve yatırım firması Asset Campus Housing işbirliğiyle gerçekleştirilecek. 8 yıl gibi kısa bir dönemli kkendini amorti edecek olan ve yatırım için uygun olan öğrenci evleri tapulu olarak satılacak.

35 metrekare ve 70 metrekarelik kullanım alanına sahip dairelerden oluşan projenin 15 yıl boyunca işletmesini Erkanlı Grup ve Asset Campus’ta olacak.

Sakarya Serdivan’da Sakarya Üniversitesi’nin hemen yanında kampus şeklinde dizayn edilecek olan öğrenci evi projesi, 30 bin metrekare arsa üzerinde 60 bin metrekarelik inşaat alanında kurulacak. Projede toplam 2048 öğrenci evi bulunacak. Sakarya Univa Student Residence 512 bağımsız birim ve 1024 odadan oluşacak.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181