Sinpaş kampanya ile 4 binden fazla başvuru aldı!
Türkiye'nin en köklü inşaat ve gayrimenkul kuruluşlarından Sinpaş, Türkiye ekonomisinin eski dinamizmine kavuşması için "Güle Güle Otur Türkiye" kampanyası başlattı. Şirket İstanbul, Ankara, Bursa ve Denizli'de yer alan 14 projesiyle 1-31 Ağustos arasında geçerli olacak kampanyayla ev sahibi olmak isteyenlere, ister 60 ay için yüzde 0,42, ister 120 ay için yüzde 0.70 vade farkı şansı sunuyor. Sinpaş Yapı kampanyaya Sinpaş Palas, Altınoran, Marina Ankara, Aquacity Denizli, Liva, Köyceğiz ve Ottomare projeleriyle katılırken; Sinpaş GYO da Queen Central Park, Ege Vadisi, Aydos Country, İncek Blue, İncek Green, Ege Yakası ve Bursa Modern projeleriyle destek veriyor.

4 bin başvuru 
Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, Gayrimenkul Yatırım ortaklığı Derneği (GYODER) ile başlayan 10 yıl vadeli ve düşük maliyetli konut kampanyasının sektöre hareketlilik getirdiğini, firma olarak üzerlerine düşen fedakârlığı yaparak çok daha avantajlı ödeme koşullarına sahip "Güle Güle Otur Türkiye'm" kampanyasını geliştirdiklerini söyledi. Kampanyanın başlangıcında itibaren 4 binden fazla başvuru aldıklarını kaydeden Çelik, çağrı merkezinde yapılan görüşmeleri de beşe katladıklarını söyledi. Çelik, "Satış ofislerimizde sadece 3 günde 20 milyon TL ciro değerinde satışı sözleşmeye çevirdik. Devam eden görüşmelerimizle ofislerimiz ve çağrı merkezimiz bu olağanüstü talebi ve | başvuruları karşılamaya çalışıyor. Ülkemizin lokomotif sektörü olan inşaI at ve gayrimenkul sektörü olarak bizlerin Türkiye'ye ve Türkiye ekonomisine güveni sonsuz. Ülke ekonomisindeki canlılığı devam ettirmek istiyoruz. Gün fedakârlık günüdür. Birlik, beraberlik günüdür. Ev sahibi olma hayallerini erteleyen vatandaşın hayallerini gerçekleştirme günüdür" dedi.

Dimdik durduk
Avni Çelik, "15 Temmuz Darbe kalkışmasının karşısında millet olarak dimdik durduk, şimdi de ekonominin can damarları olan sektörler ve şirketler olarak bu duruşumuzu gösterme zamanıdır. Ülkemizin lokomotif sektörü olan inşaat ve gayrimenkul sektörü olarak bizlerin Türkiye'ye ve Türkiye ekonomisine güveni sonsuz. Bu amaçla 'Gayrimenkulde Güç Birliği ile Daha Güçlü Türkiye kampanyasını' hayata geçirerek ülke ekonomisindeki canlılığı devam ettirmek istiyoruz" ifadesini kullandı. Âvni Çelik

Cumhuriyet Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181