Sosyal Konut Projeleri! Ekim 2018
Sosyal Konut Projeleri Ekim 2018 ile ilgili detayları sizler için araştırdık. Genellikle Belediye ve TOKİ ortaklığında hayata geçirilen sosyal konutlar uygun fiyatlarla konut alıcılarına sunuluyor. Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan TOKİ sosyal konut projeleri çalışmaları da hızla devam ediyor.

İşte Sosyal Konut Projeleri Ekim 2018 listesi;

Gemlik Sosyal Konut Projesi
12 Eylül 2018 ile 22 Eylül 2018 tarihler arasında başvuruları alınan Gemlik Sosyal Konut kura çekimi 12 Ekim 2018 tarihinde yapılacak. Gemlik TOKİ kura sonuçları 2018 ile 1.Etap kapsamında yer alan 158 adet 2+1 konutun hak sahipleri belli olacak. Gemlik Belediyesi tarafından Cihatlı'da yapımına başlanan Gemlik Toki evlerinde son olarak geçtiğimiz Mayıs ayında 3. etabın temel atma töreni gerçekleştirilmişti. ​Gemlik Sosyal Konut Projesi detayları için tıklayınız.

Kepez Toptancı Hali Sosyal Konut Projesi
Kepez'in Güneş Mahallesi'nde konumlanacak Kepez Toptancı Hali Sosyal Konut Projesi’nde 207 hak sahibinin tamamıyla anlaşma sağlanarak ile ön protokol imzalandı. Ayrıca proje alanı içerisinde yer alan binaların yıkımı gerçekleştirildi. Kepez Güneş mahallesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında hak sahiplerine 600 TL kira yardımına başlandı ve 750 TL de taşınma yardımı yapıldı. Kepez Toptancı Hali Sosyal Konut Projesi detayları için tıklayınız.

Yüreğir Belediyesi Sosyal Konut Projesi
Çalışmaların hızla devam ettiği Yüreğir Belediyesi Sosyal Konut Projesi blokları birer birer yükseliyor. Atakent Mahallesine yapılan konutların içerisinde kapalı yüzme havuzu ve spor salonu, kreş, çocuk oyun alanları ve 55 dönüm alan üzerine kurulu park ve alışveriş merkezleri bulunuyor. Yüreğir Belediyesi Sosyal Konut Projesi detayları için tıklayınız.

Mithatpaşa Sosyal Konut Projesi
Kocasinan’ı daha modern ve daha konforlu bir  ilçe haline getirmek için hayata geçirilen Mithatpaşa Sosyal Konut Projesi için çalışmalar devam ediyor. Mithatpaşa Sosyal Konut Projesi detayları için tıklayınız.

Çanakkale Sosyal Konutlar Mevkii Kentsel Yenileme Projesi
Çanakkale Belediyesinin katılımcı bir anlayış ile yürüttüğü ve tüm aşamalarında hak sahiplerini tek tek bilgilendirip görüş alışverişinde bulunarak ilerlediği Çanakkale Sosyal Konutlar Mevkii Kentsel Yenileme Projesine yönelik çalışmalar devam ediyor. Çanakkale Sosyal Konutlar Mevkii Kentsel Yenileme Projesi detayları için tıklayınız.

Sosyal Konut Projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sizler için araştırdık.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181