Sur Yapı'dan 12 projesinde 'Nesiller Boyu Yatırım' kampanyası!
Sektörde öncü projelere imza atan Sur Yapı, İstanbul ve Bursa’nın Premium lokasyonlarında ev almak isteyenlere 2018’in büyük fırsat kampanyasını başlattı. İstanbul’un 9 ilçesindeki ve Bursa’da yer alan 12 projeyi kapsayan Nesiller Boyu Yatırım Kampanyası ile peşin fiyatına vadeli satış imkanı sunuluyor. Sur Yapı konut kampanyası Koşuyolu’nda Excellence, Topkapı’da Topkapı Evleri, Kağıthane’de Tempo City, Maltepe’de Yeşilmavi, Ümraniye’de Şehir Konakları, Sancaktepe’de Lavender ve Muhit,Ispartakule’de Bahçeyaka, Bahçekent’te Semt Bahçekent, Sultanbeyli’de Gölbahçe Evleri ve İlkbahar, Bursa’nın Nilüfer ilçesinde Marka Rezidans projelerini kapsıyor.

Sur Yapı İstanbul’un seçkin semtleri Koşuyolu, Topkapı, Kağıthane, Maltepe, Ümraniye, Sancaktepe, Ispartakule, Bahçekent, Sultanbeyli ve Bursa Nilüfer’de bulunan konut projelerinde geçerli olmak üzere Nesiller Boyu Yatırım Kampanyası başlattı. Peşin fiyatına vadeli satış fırsatının sunulduğu kampanya 30 Nisan 2018 tarihine kadar geçerli olacak.

Peşin fiyatına vadeli satış
Sur Yapı bu kampanya ile sektörde bir ilke imza atarak peşin fiyatına vadeli satışları başlattı. Kampanya kapsamında % 35 peşinat alınıyor. Altıncı ay da % 15, 12, 24 ve 36’ıncı aylarda % 7 vade farksız Sur Yapı bünyesinde ödeme alınıyor. Kalan tutarı ise Sur Yapı bünyesinde 48 sabit vade farksız taksite bölünüyor.

214.000 TL’den başlayan fiyatlar
Nesiller Boyu Yatırım Kampanyası Koşuyolu’nda Excellence, Topkapı’da Topkapı Evleri, Kağıthane’de Tempo City, Maltepe’de Yeşilmavi, Ümraniye’de Şehir Konakları,Sancaktepe’de Lavender ve Muhit, Ispartakule’de Bahçeyaka, Bahçekent’te Semt Bahçekent, Sultanbeyli’de Gölbahçe Evleri ve İlkbahar, Bursa Nilüfer’de Marka Rezidans projelerini kapsıyor. Kampanya kapsamında fiyatlar 214.000 TL’den başlıyor. Bulunduğu lokasyona göre fiyatlar değişiklik gösteriyor.

Maliyetler yansımadan alan kazançlı çıkar
Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, inşaat maliyetleri henüz fiyatlara yansımamışken Nesiller Boyu Yatırım Kampanyası ile konut almak isteyenlere cazip fırsatlar sunduklarını belirterek, “Maliyetlerde ortalama yüzde 22’lik bir artış yaşandı. Ancak sektör henüz bunu satış fiyatlarına yansıtamadı. Bu kampanyayı düzenleyerek konut almak için en uygun zamandan konut alıcılarının yararlanmasını istedik” dedi.

Baharla birlikte piyasalar canlanacak
Elmas şöyle devam etti; “2018’in ilk kampanyasını baharın güzel günleriyle birlikte başlatmak istedik. Her yıl bu dönemler doğayla birlikte piyasaların da alışverişin de canlanmasına şahit oluruz. Bu canlılık dönemini baştan yakalayanlar hep avantajlı çıkmıştır. Çünkü canlılığın zirve yaptığı aylara ulaştığımızda fiyatların da yukarı hareket etme cesareti bulur. Bu nedenle Sur Yapı olarak biz ilk olmak ve avantajlarımızdan konut alıcılarını yararlandırmak istedik. Bu kapsamda da konut alıcıları için seçkin lokasyonlarda peşin fiyatına vadeli konut satın alma imkanı sunan ‘‘Nesiller Boyu Yatırım’’ kampanyamızı başlattık. Gayrimenkul doğru lokasyonda,doğru fiyatla ve vade fırsatı ile alındığında sadece bugün için değil, nesiller boyu yatırım değeri taşır. Bu düşünceden hareketle tamamen Sur Yapı bünyesinde ödemelerden oluşan pozitif bir kampanya başlattık. Örneğin Semt Bahçekent projemizde 214 bin TL’lik bir konut için 75 bin TL peşinat alınıyor. 6. ay da 32 bin TL, 12, 24 ve 36’ıncı aylarda 15 bin TL vade farksız ödeme alınıyor. Kalan tutar ise yine Sur Yapı bünyesinde vade farksız 48 ay sabit 1.295 TL tutarında taksitlerle ödenebilecek.

KAMPANYA KAPSAMINDA YER ALAN PROJELER
- Excellence Koşuyolu
- Topkapı Evleri
- Tempo City
- Yeşil Mavi
- Şehir Konakları
- Muhit
- Lavender
- Bahçeyaka
- Gölbahçe Evleri
- İlkbahar
- Marka Rezidans

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181