Sur Yapı Mutlu Evler Türkiye kampanyası ile 60 ay '0' faiz!
MArkalı konut projeleriyle adından sıkça söz ettiren Sur Yapı, 11 projesinde yer alan konutları için "Mutlu Evler Türkiye" kampanyasını başlattı. İstanbul ve Bursa'da bulunan projelerde geçerli olan kampanya ile peşin alımlarda geçerli sadece 50 ev için yüzde 25 indirim uygulanıyor. Ayrıca kampanya kapsamında 60 ay 0 faiz seçeneğinin yanı sıra taksitler de 1200 TL'den başlıyor. 

Sur Yapı "Mutlu Evler Türkiye" kampanyası Ümraniye'de Şehir Konakları, Sancaktepe'de Lavender ve Muhit, Maltepe'de Yeşilmavi, Koşuyolu'nda Excellence, Kağıthane'de Tempo City Ispartakule'de Bahçeyaka, Sultanbeyli'de Gölbahçe Evleri ve İlkbahar, Topkapı'da Topkapı Evleri ve Bursa'da Marka Rezidans projelerinde geçerli olacak.

Sur Yapı Bahçeyaka Ispartakule
7 blokta 10 adet ticari alandan oluşan Sur Yapı Bahçeyaka Ispartakule projesi 220 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Sur Yapı imzası ile Ispartakule'de hayata geçirilen Sur Yapı Bahçeyaka Ispartakule projesinde 1+1'den 4+1’e kadar 327 adet konut bulunuyor. Sur Yapı Bahçeyaka Ispartakule "Mutlu Evler Türkiye" kampanyası detayları için Tıklayınız.

Sur Yapı Topkapı Evleri 
57 bin 407 metrekare alan üzerinde inşa edilen Sur Yapı Topkapı Evleri projesinde bahçe kullanım alanları dahil dairelerin büyüklükleri 63 ile 248 metrekare arasında değişiyor. 1+1'den 4+1'e kadar konut seçeneği bulunan Sur Yapı Topkapı Evleri projesinde iki adet yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, çocuk oyun alanları, yürüyüş alanları, dinlenme alanları, peyzaj alanları ve kapalı otopark bulunuyor. Sur Yapı Topkapı Evleri "Mutlu Evler Türkiye" kampanyası detayları için Tıklayınız.

Sur Yapı Muhit Sancaktepe
Sur Yapı imzası ile İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de hayata geçirilen Sur Yapı Muhit Sancaktepe projesi 600 TL'den başlayan taksitler ile konut alıcılarına sunuluyor. 18 bin 316 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilen Sur Yapı Muhit Sancaktepe projesinde 217 konut bulunuyor. 7 blokta 1+1'den 4+1'e kadar daire seçeneği bulunan Sur Yapı Muhit Sancaktepe projesi 48 bin metrekare inşaat alanına sahip. Sur Yapı Muhit Sancaktepe "Mutlu Evler Türkiye" kampanyası detayları için Tıklayınız.

Sur Yapı Yeşil Mavi
19 katlı 4 bloğun yer aldığı Sur Yapı Yeşil Mavi projesi İstanbul Maltepete inşa ediliyor. Sur Yapı imzası ile 21 bin 800 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Sur Yapı Yeşil Mavi projesi 63 metrekare ile 527 metrekare arasında değişen 15 farklı daire tipi bulunuyor. Sur Yapı Yeşil Mavi "Mutlu Evler Türkiye" kampanyası detayları için Tıklayınız.

Sur Yapı Şehir Konakları
İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de Sur Yapı güvencesi ile inşa edilen Sur Yapı Şehir Konakları projesinde 210 daire ve 10 adet ticari ünite yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunan Sur Yapı Şehir Konakları projesi 21 bin 698 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Sur Yapı Şehir Konakları "Mutlu Evler Türkiye" kampanyası detayları için Tıklayınız.

Sur Yapı Gölbahçe Evleri
İstanbul Sultanbeyli'de hayata geçirilen Gölbahçe Evleri projesinde Sur Yapı imzası ile 21 dönüm proje alanı üzerinde inşa ediliyor. Gölbahçe Evleri projesi 6 blokta toplam 227 konuttan oluşuyor. Çocukların zihinsel ve bedensel gelişimlerini destekleyen birbirinden farklı temalı oyun ve spor alanları bulunan Sur Yapı Gölbahçe Evleri "Mutlu Evler Türkiye" kampanyası detayları için Tıklayınız.

Sur Yapı Tempo City 
14 ve 15 katlı iki blokta 95 adet 1+1 daire, 125 adet 2+1 daire ve 20 adet 3+1 dairenin yer aldığı Sur Yapı Tempo City projesi Sur Yapı imzası ile İstanbul Kağıthane'de hayata geçiriliyor. 7 bin 782 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Sur Yapı Tempo City projesinde 17 adet ticari ünite yer alıyor. Sur Yapı Tempo City "Mutlu Evler Türkiye" kampanyası detayları için Tıklayınız.

Sur Yapı İlkbahar 2. etap
1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunan Sur Yapı İlkbahar 2. etap projesinde 200 adet konut yer alıyor. İstanbul Sultanbeyli'de Sur Yapı imzası ile inşa edilecek olan Sur Yapı İlkbahar 2. etap projesinde dairelerin büyüklükleri 51 metrekare ile 294 metrekare arasında değişiyor. Sur Yapı İlkbahar 2.etap  "Mutlu Evler Türkiye" kampanyası detayları için Tıklayınız.

Sur Yapı Lavender Sancaktepe 
1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden olaşan Sur Yapı Lavender Sancaktepe Sur Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. İstanbul Sancaktepe'de toplam 535 adet konuttan oluşan Sur Yapı Lavender Sancaktepe projesinde daire büyüklüklerinin 57 metrekareden başlıyor. Sur Yapı Lavender Sancaktepe "Mutlu Evler Türkiye" kampanyası detayları için Tıklayınız.

Sur Yapı Excellence Koşuyolu
57 bin 700 metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan Sur Yapı Excellence Koşuyolu projesinde home ofis dairelerde yer alıyor. 700 milyon TL'lik yatırım ile Sur Yapı tarafından inşa edilecek olan Sur Yapı Excellence Koşuyolu projesi İstanbul Koşuyolu'nda hayata geçirilecek. Sur Yapı Excellence Koşuyolu "Mutlu Evler Türkiye" kampanyası detayları için Tıklayınız.

Sur Yapı Marka Rezidans ve AVM
26 ve 21 katlı iki residans kulesinden oluşan Marka Rezidans ve AVM'de 14 katlı bir Home Office bloğuda yer alıyor. Bursa Nifer'de 373 adet rezidans ve 250 adet mağazadan oluşan Sur Yapı Marka Rezidans ve AVM projesi Sur Yapı güvencesi ile inşa edildi. Sur Yapı Marka Rezidans "Mutlu Evler Türkiye" kampanyası detayları için Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fahrettin Yavuz 6 yıl önce

Ben ve eşim emekliyiz. İstanbul’dan 60 ay sıfır faizle 2+1 daire alma imkanımız varmı.
Selamlar
[email protected]

banner182

banner181