Turgutlu İhlas Evleri 1. Etap konutlarında anahtar teslimi yapıldı
Cazip seçenekler dahilinde insanları huzur içinde yaşayacakları konutlara kavuşturmayı amaçlayan Huzurlu İnşaat, Manisa’nın Turgutlu ilçesinde inşa ettiği İhlas Evleri 1. Etap konutlarında hak sahiplerine anahtar teslim yaptı. 2. etap evler ise inşaat çalışmaları hızla sürüyor.

2009 yılında kurulmasının ardından Türkiye’nin dört bir yanında insanların rahat ve huzur içinde yaşayabilmeleri amacıyla konutlar yapan Huzurlu İnşaat, Turgutlu’da inşasına başladığı İhlas Evleri 1. Etap konutlarını tamamladı. Turgutlu’nun en güzel bölgelerinden olan 
Ergenekon Mahallesi’nde inşa edilen Huzurlu İnşaat İhlas Evleri 1. etap anahtar teslim törenine; Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı İskender Tunç, Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, Huzurlu İnşaat Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yılmaz Birpınar, İhlas Pazarlama Ege Bölge Müdürü Naci Koç, Huzurlu İnşaat Turgutlu Satış Koordinatörü Ahmet Bayrak, Proje Sorumlusu Mehmet Ali Yaman ile İhlas evlerinin hak sahipleri katıldı.

Bahçeli, havuzlu, özel otoparklı ve güvenlikli konutların anahtar teslim törenine, aileleriyle birlikte katılan hak sahiplerinin mutluluğu yüzlerinden okunurken, açılışta konuşan protokol üyeleri, hak sahiplerine güle güle oturmaları temennisinde bulundu. Huzurlu İnşaat Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yılmaz Birpınar, konutların olduğu bölgenin yanı sıra daire özellikleri ve sosyal donatıların da ev sahiplerine büyük kolaylıklar sağlayacağını ifade etti.

Turgutlu’da toplam 130 dairelik İhlas Evleri’nin ilk etabı olan 65’ini tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı ise “İnsanların hayırlısı, insanlara faideli olandır” hadisi şerifi doğrultusunda insanlara faydalı projeler ürettiklerini, üretmeye devam edeceklerini ifade etti. Daireleri alanlar için her konforun düşünüldüğünü kaydeden Bıyıklı, “Asansör, kapalı otopark, jaküzi, ankastre her şey düşünüldü. Bu sebeple, projede emeği geçen herkese teşekkür ediyor, dairelerinizde güle güle oturmanızı diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından hak sahiplerine anahtarları teslim edildi. Mutluluklarını ifade eden konut sahipleri , Huzurlu İnşaatı tercih etmekle çok doğru bir karar verdiklerini belirterek, emeği geçen herkese teşekkür ettiler. Daha sonra davetlilere yemek ikramı yapıldı.

Milliyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181