Vade farksız konut projeleri 2017!
İnşaat firmaları 2017'nin bitmesine sayılı günler kala markalı konut projelerinde yeni kampanyaları hayata geçirmeye devam ediyor. Gayrimenkul sektörünü canlandıran bu kampanyalardan birisi de vade farksız yani sıfır faizli konut kampanyaları oluyor. Gelin birlikte vade farksız konut satın alabileceğiniz konut projelerine ve detaylarına bakalım...


Dap Yapı İzmir projesi
400 milyon lira yatırım bedeline sahip olan Dap Yapı İzmir projesinde yüzde 5 peşin ve vade farksız senetle ödeme inkanı sunuluyor. 120 aya kadar vade imkanlarının bulunduğu Dap Yapı İzmir projesinde taksitler 2 bin 300 TL'den başlıyor. Dap Yapı İzmir projesi daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.


​Validebağ Konakları
1+0’dan  6+1’e kadar daire seçenekleri bulunan ​Validebağ Konakları projesinde yüzde 5 peşin vade farksız 60 ay senetle ödeme kampanyası sunuluyor. Ayrıca 120 aya varan vade seçenekleri de sizleri bekliyor. ​Validebağ Konakları vade farksız kampanyası 30 Kasım 2017'de son bulacak. Validebağ Konakları daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.


Sinpaş Gökorman
2 bloktan oluşacak olan Sinpaş Gökorman projesinde lansmana özel kampanya kapsamında yüzde 10 fiyat avantajı, yüzde 5 peşinat ve vade farksız 60 ay taksit imkanı konut alıcılarına sunuluyor. Sinpaş Gökorman daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.


Skyland İstanbul
120 bin metrekare ofis alanı ile 504 ofise sahip olan Skyland İstanbul projesinde ofisler sıfır peşinat e sıfır faizle alıcılarına sunuluyor. Ayrıca Skyland İstanbul projesinde ofislerin taksitleri 8 bin 500 TL'den başlıyor. Skyland İstanbul ofis fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.


Kordon İstanbul Kağıthane
Stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunan Kordon İstanbul Kağıthane projesinden konut sahibi olmak isteyenler yüzde 5 peşinat verip ödemelere 2019'da başlayabilir ya da 60 ay sıfır faiz seçeneğinden yararlanabilir. Kordon İstanbul Kağıthane daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.


Avrupa Konutları Başakşehir
Artaş İnşaat imzası ile İstanbul Başakşehir'de inşa edilen Avrupa Konutları Başakşehir projesinde yüzde 5 peşinat ve 60 ay sıfır faiz kampanyası konut alıcılarına sunuluyor. Avrupa Konutları Başakşehir daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.



Nidapark Bomonti
18 bin 79 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan Nidapark Bomonti projesinde yüzde 5 peşinat ve 60 ay sıfır faiz ya da 120 ay 0,45 faiz seçenekleri konut alıcılarına sunuluyor. Nidapark Bomonti daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181