VistaHill Bodrum lansman fiyatlarıyla satışta!
Tüm üniteleri denizi gören ve GBC İnşaat tarafından hayata geçirilen VistaHill Bodrum Evleri, Haziran ayı itibariyle lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu. 

450 bin liradan başlıyor
Geleneksel Bodrum mimarisi ile çağdaş tasarım anlayışının buluştuğu VistaHill Bodrum Evleri, ayrıcalıklarıyla dört mevsim lüksü ve konforu ayaklarınızın altına seriyor. VistaHill Bodrum Evleri, toplam 15 bin 113 metrekare alan üzerinde farklı gereksinim ve bütçelere uygun 15 daire ve 14 villadan oluşuyor. İki yüzme havuzu, fitness merkezi, sosyal tesis, çocuk havuzu ve çocuk parkının bulunduğu projede, Ege’ye selam duran deniz fenerinin gölgesindeki park alanları da dikkat çekiyor.

Manzarası, arazi yapısı, kolay ulaşımı, konumu ve içerisindeki sosyal mekânları ile cezbeden VistaHill Bodrum, her detayında rahatlık ve huzuru hissettiriyor. VistaHill Bodrum Evleri 450.000-2.000.000 TL aralığında lansmana özel fiyatlarla satışa sunuluyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181