Zermeram Projesi'ne 80 milyonluk yatırım!
İttifak Holding'in inşaat sektöründeki markası Seha Yapı, Konya'nın en büyük imarlı arazisi üzerinde hayata geçirdiği 800 milyon TL yatırım değeri olan Zermeram projesinin tanıtım toplantısını Konya'da gerçekleştirdi. 320 bin metrekare alan üzerinde, toplam 1.077 adet konutun olduğu karma projede gri ve yeşil peyzaj alanı 240 bin metrekare olacak. Zermeram'da konutlar 2+1'den 6,5+1'e kadar farklı ihtiyaç ve beklentilere göre tasarlandı. İçerisinde villa ve yalıların da olduğu 353 konutluk ilk etabın 2019'da tamamlanması planlanıyor.

DÜNYANIN EN BÜYÜK MEYDANI OLACAK
İnşaat sektöründeki çalışmalarını değerlendiren İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO'su Tahir Atila, "Başakşehir'de başka bir proje hayata geçirmek için çalışmalarımız sürüyor. Başakşehir dünyanın en büyük meydanı olacak. Projemiz meydana nazır 1.500 konutluk bir proje olacak. Orayı biz üç ortakla birlikte aldık. S. ArabistanTı Alzami Grup, İstanbul'dan Fuzulev ve biz olmak üzere üç ortak birlikte gerçekleştireceğiz. Şuanda proje safhasında yaza doğru başlamayı planlıyoruz. Projenin sadece konseptini belirledik. Çalışmalarımız devam ediyor" diye konuştu.

KAMU PROJELERİNDEN ÇEKİLİYORUZ
Şuana kadar 3 milyon 200 metre civarında kamu projesi yaptıklarını söyleyen Tahir Atila,, "Biz 2014 ile birlikte ihalelere girmiyoruz. Çünkü kamu projeleri çok yoğun rekabeti olan projeler. Bunlar kıyasıya kıran kırana indirimin olduğu projeler oralarda işin sonunda çok kazanan yok. Bizde geriye dönük bir baktık. 10 yıldır kamuya çalıştık ne yaptık diye kendi yaptıklarımızdan kazandıklarımızı kazanamadığımızı gördük ve o alandan çekiliyoruz" diye konuştu.

IRAK'A 10 BİN KONUT
Şuanda Irak'taki projeyi realize ettiklerini belirten Tahir Atilla, "Yeni hedef pazarımız şuan için Irak. S. Arabistanlı ortağımızla iş yapacağız inşallah. Burada büyük bir kentsel proje var. Yeni bir kent kurulacak. Devasa bir adetten bahsediliyor 10 bin adet gibi" dedi. 

270 BİNDEN BAŞLAYAN FİYATLAR
Yatırım değeri 800 milyon TL olan ve toplam 320 bin metrekare alana inşa edilecek projenin 17 bin 500 metrekaresi biyolojik gölet. 240 bin metrekaresi gri ve yeşil peyzaj. 2.750 metrekaresi sağlıklı yasam merkezi ve 9.222 metrekaresi de alışveriş merkezi olarak tasarlandı. 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan projede, manzara konutların yanı sıra bahçe dubleks, villa ve yalı da yer alacak. Konutlar, brüt 120 ile 1.052 metrekare aralığında yapılacak. Zermeram'da yer alan Arasta AVM ise 39 mağaza. 2 adet çok amaçlı salon. 1 adet restoran veladet marketten oluşuyor. 

Yenişafak Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181