Aksa Park Toplu Konut Yapı Kooperatifi'nde kura çekimi yapıldı!

Karatay Belediyesi öncülüğünde kurulan ve geçtiğimiz günlerde kamuoyuna tanıtılan “Aksa Park Toplu Konut Yapı Kooperatifi”nde kura heyecanı yaşandı. Pandemi nedeniyle belediyenin sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanan kura çekimi, noter huzurunda yapıldı ve kura sonucunda 3+1 ve iki tip 2+1 olmak üzere toplamda 194 dairenin asil ile yedek üyeleri belirlendi.

Karatay Belediyesi öncülüğünde kurulan ve toplu konut yapı kooperatiflerinin 42’ncisi olan Aksa Park Toplu Konut Yapı Kooperatifi’nde kura çekimi gerçekleştirildi.

Pandemi dolayısıyla belediyenin sosyal medya hesaplarında canlı yayınla gerçekleştirilen kurayla, 139 metrekarelik 3+1 145 daire ve 114 ile 90 metrekarelik 2+1 49 daire için toplamda 194 asil ve 194 yedek üyesi belirlendi.

Kumköprü Mahallesi, Küçük Kumköprü Caddesi'nde yer alacak proje kapsamında 17 bin metrekarelik yeşil alan, spor alanları, peyzaj düzenlemeleri, park ve dinlenme alanları ile kapalı otopark bulunacak. Her biri 6 kat olmak üzere 26 bloktan oluşan Aksa Park Toplu Konut Yapı Kooperatifi’nin kura sonuçları ise https://aksapark.karatay.bel.tr/ adresinden öğrenebilecek.

İLÇEMİZİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK HİZMETLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, projeye vatandaşın büyük ilgi gösterdiğini belirterek, kura sonuçlarının hayırlı olmasını diledi.

Başkan Hasan Kılca, “Gönül isterdi ki kura heyecanını hep birlikte yaşayalım ancak pandemi nedeniyle kura çekimini sosyal medya hesaplarımızdan yapmak zorunda kaldık.  Kumköprü Mahallesi, Küçük Kumköprü Caddesi'nde üzerinde hayata geçirdiğimiz 312 konutluk Aksa Park Toplu Konut Yapı Kooperatifi projemizle vatandaşlarımıza çok daha ferah ve konforlu yaşam alanları kazandırmayı hedefliyoruz. İlçemizin kentsel dönüşümünü sağlayacak, Karatay’ın çehresini değiştirecek bu ve daha birçok projemizle hemşehrilerimizin hizmetinde olmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Karatay Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181