FuzulEv Konya'daki ikinci şubesini açtı!
Fuzul Grup'un markası FuzulEv, 1992 yılından itibaren, uygun taksitli ödeme sistemiyle tüm Türkiye'yi ev sahibi yapıyor. FuzulEv Mevlana şehri Konya'daki 2. şubesini Selçuklu'da açarak Anadolu'daki büyümesine devam ediyor. Kira öder gibi uygun taksitli ödeme sistemini Türkiye'de yaygınlaştıran marka olma özelliğini koruyan FuzulEv, bu zamana kadar farklı illerde açtığı şubeleriyle binlerce ailenin yuva hayalini gerçeğe dönüştürdü. FuzulEV, Türkiye'nin yüzölçümü en büyük ili ve en kalabalık ilk 10 şehrinden biri olan Konya'daki 2. şubesini açarak tüm Konyalılara hizmet sunmayı hedefliyor.

İstediğin şehirde ev sahibi olma hakkı Faizsiz ödeme sisteminin uygulandığı FuzulEv, 'Çekilişli Kira Destekli Sistem', 'Vade Ortası Sistem', 'Peşinatlı Erken Teslim Sistemi', 'Ara Ödemeli Sistem' olmak üzere herkesin bütçesine uygun, toplam dört adet farklı ödeme alternatifi sunuyor. FuzulEv ayrıca alıcılarını belli bir projeye hapsetmeyerek, Türkiye'nin her yerinde ev sahibi olabilmelerine imkan sağlıyor. Böylece, isteyenler kısa sürede uygun taksitlerle hayal ettikleri evlere kavuşuyor. 

Anadolu Manşet Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181