Karatay AKSA Park Toplu Konut Yapı Kooperatifi'nin temeli yarın atılacak!

Karatay Belediyesi öncülüğünde kurulan ve bugüne kadar ilçede hayata geçirilen toplu konut yapı kooperatiflerinin 42’ncisi olan AKSA Park Toplu Konut Yapı Kooperatifi’nin temeli, 17Salı günü törenle atılıyor. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “İlçemizin kentsel dönüşümünü sağlayacak ve Karatay’ın çehresini değiştirecek bu ve daha birçok projemizi hemşehrilerimizin hizmetine sunmayı sürdürüyoruz” dedi. 

Karatay’ın dört bir tarafında gerçekleştirilen imar uygulamalarıyla birlikte kentsel dönüşüm projeleri hız kesmeden devam ederken,belediyenin öncülüğüyle hayata geçirilen AKSA Park Toplu Konut Yapı Kooperatifi’nde temel atılıyor.

KARATAY’IN 42. TOPLU KONUT HAMLESİNİN TEMELİ ATILIYOR 

17 Mayıs Salı günü gerçekleştirilecek törenle temelin atılması planlanan Aksa Park Toplu Konut Yapı Kooperatifi, bugüne kadar ilçedeki toplu konut yapı kooperatiflerinin 42’ncisi olma özelliğini taşıyor. 

Her biri 6 kat olmak üzere 26 bloktan oluşan Aksa Park Toplu Konut Yapı Kooperatifi; 139 metrekarelik 3+1 145 daire ve 114 ile 90 metrekarelik 2+1 49 daireden oluşacak. Kumköprü Mahallesi, Küçük Kumköprü Caddesi’nde yer alan proje kapsamında 17 bin metrekarelik yeşil alan, spor alanları, peyzaj düzenlemeleri, park ve dinlenme alanları ile kapalı otopark bulunacak. 

İLÇEMİZİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRMEYE DEVAM EDİYORUZ 

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Konya ve Karatay’ın dönüşümü hedefiyle hayata geçirdikleri Aksa Park Toplu Konut Yapı Kooperatifi’nin temelini Pazartesi günü atacaklarını ifade etti. 

Başkan Hasan Kılca; “Kumköprü Mahallesi, Küçük Kumköprü Caddesi'nde üzerinde hayata geçirdiğimiz 312 konutluk Aksa Park Toplu Konut Yapı Kooperatifi projemizle vatandaşlarımıza çok daha ferah ve konforlu yaşam alanları kazandırmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda da Aksa Park Toplu Konut Yapı Kooperatifimizin temelini hemşehrilerimizle atacağız. İlçemizin kentsel dönüşümünü sağlayacak ve Karatay’ın çehresini değiştirecek bu ve daha birçok projemizi hemşehrilerimizin hizmetine sunmayı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Karatay Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181