Konya Karatay'da Akçelebi konutları büyük ilgi gördü!
Ön kayıtların 1 Nisan gününe kadar süreceği konutlara, kesin kayıt yaptırmaya hak kazanan üyeler 5 Nisan Salı günü noter huzurunda yapılacak kura çekilişi sonrası belirlenecek. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Aziziye mahallesi Sarı Hasan Şeyh Ulema Recepağa, Ali Ulvi Kurucu ve Aslanlı Kışla Caddeleri arasında kalan bölgede başlatılan Akçelebi konutlarına vatandaşın ilgi göstermesinin sevindirici olduğunu belirterek ön kayıtların 1 Nisan Cuma günü sona ereceğini söyledi.

Toplamda 984 dairelik konutların 365 üye alınacağını belirten Hançerli, bunlardan 9 dairenin 80 metrekare, 3 dairenin 100 metrekare, 217 dairenin ise 185 metrekarelik olacağını söyledi. Bina özelliklerinden zeminden ısıtma, asansör, ısı ve ses yalıtımı bulunacağını çevre düzenlemelerinde ise sosyal donatı alanı ve yeşil alanlar ile zenginleştirilerek her daireye kapalı otopark imkanı sağlanacak olan konutların 4.5 ve 6 katlı bloklardan oluşacağını ifade eden Hançerli, vatandaşın belediye öncülüğünde kurulan konutlara yoğun ila göstermesini çalışmaların doğru değerlendirildiğini daha da çalışma şevki kazandıklarını belirtti.

Karatay'ı modern ve çağdaş şehircilik anlayışının hakim olduğu bir ilçe haline getirme çabası içerisinde olduklarını kaydeden Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Mevlana Kültür Merkezi ve İstiklal Harbi Şehitlik Abidesi karşısında başlatılan kentsel dönüşüm projesi kapsamında oluşan alanlar otel yerleri, rekreasyon olanaları ve daireler olduğunu sözlerine ekledi.

Gözde Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181