Konya Meram Gazze Caddesi’nde ulaşım sorunu çözülüyor!
Meram Belediyesi ekipleri, ilçenin farklı noktalarında altyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Belediye Hizmet Binası yanından Seydişehir-Antalya Çevre Yolu’na ulaşılan Gazze Caddesi’nde düzenleme ve genişletme çalışmaları gerçekleştiriliyor.
 
Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçenin her köşesinde yol düzenleme ve altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Meram Belediyesi Hizmet Binası yanından Seydişehir-Antalya Çevre Yolu’na bağlanan ve ulaşım noktasında vatandaşlara büyük kolaylık sağlayan Hacı İsa Efendi Mahallesi Gazze Caddesi’nde çalışmaları Meram Belediye Başkanı Fatma Toru yerinde inceledi. Yol genişletme, düzenleme, parke bordür ve asfaltlama çalışmalarının gerçekleştirildiği alanda ekiplerden bilgi alan Başkan Toru, Gazze Caddesi’nin Meram için büyük öneme sahip olduğuna dikkat çekti.

“DÜZENLEME İLE TESİS DE HİZMET VERMEYE BAŞLAYACAK”
Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunurken, “Hacı İsa Efendi Mahallesi Azerbaycan Caddesi’nden başlayarak Seydişehir-Antalya Çevre Yolu’na bağlanan Gazze Caddesi’nin girişinde Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizin yol düzenleme, genişletme ve asfaltlama çalışmaları devam ediyor. Bu alandaki çalışmalarla beraber Meram Belediyesi’ne ait olan içerisinde, spor salonu, ticaret merkezi, ofis ve restoranları barındıran tesisimizde faaliyete başlamış olacak.” dedi.

“ULAŞIM RAHATLAYACAK”
Gazze Caddesi’nin şehir için önemine dikkat çeken Başkan Toru, “Bu cadde Meram’ı Seydişehir-Antalya Çevre Yolu’na bağlayan önemli bir aks olarak faaliyet göstermeye başladı. Yolun genişletilmesine ihtiyaç duyulmuştu. Bu çalışmalarımızla birlikte vatandaşımızın ulaşımını daha rahat bir şekilde sağlamış olacak. Bir hafta içerisinde buradaki çalışmalarımızı tamamlamış olacağız. Hayırlı olsun“ şeklinde konuştu.

Meram Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181