Meram Şükran Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkım ve tahliye işlemleri devam ediyor!
Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, AK Parti Meram İlçe Teşkilatı ve meclis üyeleriyle iftar programında bir araya geldi. Tüm coğrafyanın zor bir süreçten geçtiğine dikkat çeken Başkan Toru, “Bizler millet olarak sağduyumuzu koruyup, birlik ve beraberliğimiz muhafaza ettiğimiz müddetçe devletimiz güçlü bir şekilde siyasi ve ekonomik istikrarını devam ettirecektir” dedi.

Bacıyan-ı Meram Kooperatifi’nde düzenlenen iftar programına Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, AK Parti Konya İl Başkan Vekili Mustafa Erkuş, AK Parti Meram İlçe Başkanı Abdülkadir Özöğür ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Meram Koordinatörleri Mustafa Torun ve Sema Ersöz, AK Parti Meram İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevil Tosunoğlu, AK Parti Meram İlçe Gençlik Kolları Başkanı İsmail Özdemir, meclis üyeleri ve başkan yardımcıları katıldı.

“TÜM COĞRAFYA ZOR BİR SÜREÇTEN GEÇİYOR”
Sadece Türkiye’nin değil tüm coğrafyamızın zor bir süreçten geçtiğine dikkat çeken Başkan Toru, “Katar’la ilgili gelişmeleri takip ediyoruz. Bu sadece onlarla ilgili değil Türkiye’yi de hedef alan bir girişimdir. Bu hadisenin temelinde ekonomi, mezhep savaşları, din ve ticaret var. İran’ın körfez ülkeleri üzerinden engellenmesine yönelik strateji var. Bizler millet olarak sağduyumuzu koruyup, birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz müddetçe devletimiz güçlü bir şekilde siyasi ve ekonomik istikrarını devam ettirecektir” dedi.

“RABBİM YATIRIMLARIN BEREKETİNİ VERİYOR”
Belediye olarak farklı alanlarda hizmet ve yatırımları hızla devam ettirdiklerini belirten Başkan Toru, “Şükran Mahallesi Kentsel Dönüşüm Proje alanında 100 bin metrekarelik alan boşaltıldı. Yıkım ve tahliye işlemleri devam ediyor. Fen işleri, asfalt, altyapı çalışmalarımız ilçe genelinde sürüyor. 47-48 ekiple Meram’ın her yerinde asfalt ve altyapı çalışması var. Hamd olsun Rabbim bereketini de veriyor. Kentsel dönüşüm, altyapı, yol, asfalt ve diğer çalışmaları mali olarak sıkıntıya düşmeden sürdürüyoruz. Rabbim belediyemizin de tüm hanelerin de bereketini arttırsın” ifadelerini kullandı.  

“RABBİM MAZLUMLARIN SESİ OLMAYI NASİP EYLESİN”
AK Parti Meram İlçe Başkanı Abdülkadir Özöğür ise, “Rabbim bizlere;  dünyada mazlumların sesi olmaya, zulmün bir şekilde son bulacağı ve bu noktada bizim gayret gösterip müdahil olabileceğimiz günleri yaşatsın diye dua ediyorum. Bu vesileyle iftar programında bizleri bir araya getirdiği için belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.  

“ZORDA OLAN KARDEŞLERİMİZE DUA EDELİM”
AK Parti Konya İl Başkan Vekili Mustafa Erkuş da, “Suriye’de, Yemen’de, Filistin’de ve İslam coğrafyasının pek çok yerinde aç insanlar var. ‘Bir kötülük gördüğünüz zaman elinizle, gücünüz yetmezse dilinizle, ona da gücünüz yetmezse kalben buğz ediniz’ şeklinde bir hadis-i şerif var. Bizler mazlum durumdaki kardeşlerimizi unutmadan, onlara dua ederek kendi ömrümüzün de bereketini arttıralım” dedi. 

Meram Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181