Konya Aksaray Eski Terminal Alanı Kentsel Dönüşüm çalışmaları sürüyor!
Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın en önemli projelerinden birisi olan eski terminal alanı kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Ak Parti Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Mustafa Serdengeçti ile birlikte Eski Terminal Alanı Kentsel Dönüşüm Projesi Çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Yazgı, Vekiller Aydoğdu ve Serdengeçti’ye proje hakkında detaylı bilgi verdi.
Milletvekilleri Aydoğdu ve Serdengeçti projenin tamamlanan otopark bölümü ve üst katta devam eden blokların inşaat alanında yaptıkları incelemelerde bu projenin Aksaray için çok önemli olduğuna dikkat çekerek, şehre vizyon katacak olan bu güzel projenin şimdiden şehrimize hayırlı olması dileğinde bulundular.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray'ı marka şehir yapmak için en önemli projelerin uygulamaya konulduğunu, bunlardan bir tanesinin de Eski Terminal Kentsel Dönüşüm Projesi olduğunu söyledi.

Eski terminal kentsel dönüşüm projesinde inşaat çalışmaları gece gündüz hızlı bir şekilde sürerken, verilen süre içinde çalışmaların sonlandırılması hedefleniyor. 

Aksaray Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181