Meram kentsel dönüşüm bölgeleri!
Meram kentsel dönüşüm bölgeleri sizler için araştırdık. Meram Belediyesi kentsel dönüşüm projeleri 6 ayrı bölgede toplam 1 milyon 400 bin metrekarelik alanda gerçekleştiriliyor.

Konya Meram kentsel dönüşüm alanları 6 bölgede sürdürülüyor. Merak edilen Konya Meram kentsel dönüşüm yerleri ve Meram kentsel dönüşüm bölgeleri ise şu şekilde;

- Aksinne Mahallesi kentsel dönüşüm 
- Büyük Aymanas kentsel dönüşüm 
- Küçük Aymanas kentsel dönüşüm
- Turgut Reis kentsel dönüşüm
- Uluırmak Mahallesi kentsel dönüşüm
- Şükran Mahallesi kentsel dönüşüm

İşte Meram kentsel dönüşüm projeleri detayları ;

Aksinne Mahallesi kentsel dönüşüm 
Meram kentsel dönüşüm projeleri arasında yer alan ve 1. etap imar planları onaylanan Aksinne kentsel dönüşüm projesinde yakın zamanda temel atma töreni yapılacak. 210 bin metrekarelik toplam alana sahip olan Aksinne Mahallesi kentsel dönüşüm projesinde 1. etapta yıkımlar tamamlandı.

Uluırmak Mahallesi kentsel dönüşüm
27 hektar alana sahip olan Konya Meram Uluırmak kentsel dönüşüm projesi Tarihi Bedesten Çarşısının yanı başında konumlandırılacak. 2015 yılında Bakanlar Kurulu kararıyla “Riskli Alan” ilan edilen Uluırmak Ali Hoca, Uluırmak Saka ve Fahrünnisa Mahallesi kentsel dönüşüm kapsamında yenileniyor. 

Şükran Mahallesi kentsel dönüşüm
16,5 hektar büyüklüğünde proje alanına sahip olan Şükran kentsel dönüşüm projesi Tarihi Bedesten Çarşısı’nın yanında yer alıyor. Konya'nın Meram ilçesinde konumlandırılan kentsel dönüşüm projesinde 1. etapta imar planları onaylandı.

Büyük Aymanas kentsel dönüşüm , Küçük Aymanas kentsel dönüşüm, Turgut Reis kentsel dönüşüm
Turgut Reis Mahallesi, Büyük Aymanas, Küçük Aymanas mahalleleri ile toplam 53 hektarlık alan üzerinde gerçekleştirilecek olan kentsel dönüşüm projesinde şu ana kadar 479 malik ile anlaşma sağlandı. Ayrıca kentsel dönüşüm projesinde 1. etapta uzlaşma görüşmeleri ve 1. etap tapu devirleri hızla sürüyor.

Ayrıca şu anda Küçük Aymanas Mahallesi kentsel dönüşüm kapsamında Aymanas Evleri projesi hayata geçiriliyor. 29 bin 700 metrekare arsa üzerinde toplam 448 adet konut olacak şekilde inşa edilen projede 135 metrekare 2+1, 160 metrekare 3+1 daireler bulunuyor.​ Detaylı bilgi için tıklayınız

Meram kentsel dönüşüm bölgeleri ve Meram yeni kentsel dönüşüm bölgeleri ile ile ilgili gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181