Uluırmak Evleri başvuru tarihleri!
Toplam 1646 daireden oluşacak olan Uluırmak Evleri başvuru tarihleri sizler için araştırdık.

Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Uluırmak Evleri başvuru tarihleri şu şekilde; Uluırmak Evleri başvuruları 19 Kasım 2018 ile 30 Kasım 2018 tarihleri arasında geçerli olacak. Ulurımak Evleri başvuruları Meram Belediyesi Hizmet Binasında (Cumartesi ve Pazar dahil) gerçekleştirilecek. Ulurımak Evleri başvuru işlemleri KuveytTürk Konya şubeleri aracılığı ile gerçekleştirilecek.

91 bine yakın arsa alanı üzerinde konumlandırılacak olan Uluırmak Evleri projesinin 5 bin metrekaresi ticari alana, 32 bin metrekaresi ise yeşil alana ayrıldı. Meram konut projeleri arasında yer alan Uluırmak Evleri projesinde 1650 araçlık kapalı otopark ve 320 araçlık açık otopark bulunuyor. Tamamı 3+1 tipinde inşa edilecek olan Uluırmak Evleri projesinde daireler 166,5 metrekare olarak tasarlanıyor.

Uluırmak Evleri başvuru tarihleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181