Aksinne Evleri başvuru tarihleri!
Konya’nın Meram ilçesinde hayata geçirilecek olan Aksinne Evleri başvuru tarihleri sizler için araştırdık.

Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek olan Aksinne Evleri başvuru tarihleri belli oldu. Aksinne Evleri başvurular 30 Ekim tarihinde başlayıp 9 Kasım günü sona erecek. Fazla başvuru olması durumunda noter huzurunda kura çekilecek. Başvurular Meram Belediyesi hizmet binasında gerçekleştirilecek. Gerekli ödemeler Kuveyttürk Bankası tüm Konya şubeleri aracılığı ile gerçekleştirilecek. Aksinne Evleri başvuru bedelleri ise şu şekilde;
147 metrekare 3+1 : 400 TL
167 metrekare 3+1 : 500 TL

Meram konut projeleri arasında yer alan projede 12 Kasım günü kesin kayıtlar yapılacak ardından projenin temeli atılacak. 167 metrekarelik daireler, 35.000 TL peşin ve 2.800 TL taksitlerle, 147 metrekarelik daireler ise 30.000 TL peşin ve 2.400 TL taksitlerle satışa sunulacak. 

Konya’nın Meram ilçesinde Aksinne Mahallesi’nde alt ve orta gelir gruplarına yönelik tasarlanan Aksinne Evleri Meram projesinde toplam 846 daire yer alacak. Tamamı 3+1 dairelerden oluşacak olan projede 147 metrekare ve 167 metrekare seçenekleri yer alıyor. Projede konutlar için 14 blok ticari alanlar için ise ​5430 metrekare alan üzerinde 5 blok yer alacak.

Aksinne Evleri başvuru tarihleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Aksinne Evleri fiyatları için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181