Aksinne Evleri temel atma töreni 18 Kasım'da yapılacak!
​Konya’nın Meram ilçesinde hayata geçirilecek olan Aksinne Evleri temel atma töreni 18 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek. 

Meram yeni konut projeleri arasında yer alan Aksinne Evleri temel atma töreni 18 Kasım tarihinde saat 15:00'da Aksinne Mahallesi'nde Eşmetaş Sokak'ta kentsel dönüşüm alanında gerçekleştirilecek. Halka açık olarak yapılacak olan Aksinne Evleri kentsel dönüşüm temel atma töreni Meram Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilecek.

Tamamı 3+1 dairelerden oluşacak olan projede daireler için 147 metrekare ve 167 metrekare seçenekleri yer alıyor. Konya’nın Meram ilçesinde Aksinne Mahallesi’nde alt ve orta gelir gruplarına yönelik tasarlanan projede konutlar için 14 blok ticari alanlar için ise ​5430 metrekare alan üzerinde 5 blok yer alacak. 846 daire ve 41 adet ticarethane oluşan Aksinne Evleri projesinde 14 konut bloğu ve 5 adet ticari blok yükselecek. 51 bin 735 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılacak olan proje 165 bin metrekare inşaat alanına sahip. 

Aksinne Evleri temel atma töreni ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Aksinne Evleri fiyatları için tıklayınız.
Aksinne Evleri kura sonuçları için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181