Aymanas Evleri Konya projesi başvuru koşulları!
29 bin 700 metrekare arsa üzerinde konumlandırılan Aymanas Evleri Konya projesi başvuru koşulları belli oldu.

Aymanas Evleri Konut Yapı Kooperatifi projesinde başvurular 18 Haziran'da başlayıp 23 Haziran tarihine kadar devam edecek. Konya’nın Meram ilçesinde hayata geçirilen Aymanas Evleri Konya projesi başvuru koşulları şu şekilde; 3+1 daire için peşinat 45 bin TL, aidat 3 bin TL, önbaşvuru bedeli 500 TL, 2+1 daire için peşinat 36 bin TL, aidat 2 bin 400 TL, önbaşvuru bedeli 400 TL alınacak. 448 konuttan oluşan projede başvurular Meram Belediyesi giriş katında alınacak. 

10 katlı blokların yükseldiği projede 3+1 daire için 188 adet üyelik, 2+1 daire için ise 46 adet üyelik alınacak. 135 metrekare 2+1, 160 metrekare 3+1 dairenin bulunduğu projede  ticari alanlar, kapalı otopark ve misafir otoparkı imkanı bulunuyor. 

Aymanas Evleri Konya projesi başvuru koşulları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.


Aymanas Evleri Konya projesi kura sonuçları için tıklayınız.

Aymanas Evleri Konya projesi nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Aymanas Evleri Konya projesi kura tarihi için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181