Dağ Mühendislik'ten Konya'ya özel yüzde 0.59 kampanyası!
Dağ Mühendislik'ten Konya'ya özel kampanya Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketlerinden olan Dağ Mühendislik, Konya'ya özel tarihi bir kampanya başlattı. Doğan Dağ, "Konya'ya karşı vefa borcumuz var. Şehrin ve ülkenin büyümesi için elimizden geleni yapacağız" dedi. Dağ Mühendislik yöneticileri kampanya hakkında basın toplantısı düzenledi. Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dağ, Başkan Yardımcısı Osman Dağ ve Doğan Dağ ile Yönetim Kurulu Üyesi Ergin Dağ ile Ömer Dağ, Doğa Şehir Konutları Sosyal Tesisleri'nde basın mensuplarıyla biraraya geldi.

Basın toplantısında konuşan, proje ve kampanyalardan bahseden Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, "Dağ Mühendislik büyümesini hem doğup büyüdüğü Konya'da hem de İstanbul'da sürdürüyor. Yeni nesil site yaşamı ile Konya'nın en prestijli yeşil alanına sahip projelerine imza atan Dağ Mühendislik, bu kez de yeni bir kampanya ile Konyalılar'a özel ev sahibi olmanın yolunu açıyor. Yeni kampanya ile Floraşehir ve Doğa Şehir'den 36 ay yüzde 0, 48 ay yüzde 0,12 ve 60 ay yüzde 0,26 ile 120 ay yüzde 0,59 gibi inanılmaz banka oranlarıyla konut sahibi olma imkânı sunuyor. Yazır bölgesinde yükselen projelerimiz lokasyonu ve hastanelere olan yakınlığı ile dikkat çekiyor. Konya'ya hakim manzarasıyla ilgi gören Floraşehir'de teslimler hemen gerçekleşirken ve Doğa Şehir'de ise teslimler için geri sayım başladı" diye konuştu.

"GÜCÜMÜZÜ KONYA'DAN ALDIK"
Dağ Mühendislik olarak gücümüzü Konya'dan aldık. Türkiye'ye, Konya'dan açıldık. Bu yüzden Konya'ya karşı vefa borcumuz ve sorumluluklarımız var. Konyalılar'm kolay ev sahibi olması için tüm imkanlarımızı her zaman seferber etmeye hazırız. Konyalılar için bankalarla özel anlaşmalar yaptık" açıklamasında bulundu.

Doğa Şehir Projesi'nin 242 bin metrekare alan üzerinde inşa edildiğini anlatan Dağ, "Yaklaşık 210 bin metrekaresi yeşil alan ve parklara ayrılmış olan Doğa Şehir'de toplam bin 200 adet konut ve büyük metrekareli ticari alanlar yer alıyor. Teslimlerin yıl sonunda gerçekleşeceği Doğa Şehir'de fitness salonu, yüzme havuzu, buhar odası, sauna, yeni nesil otopark mevcut. Flora Şehir'de ise 334 daire bulunuyor. Projede ayrıca 34 dükkan ve 1 adet market yer alıyor. Novada, Ataşehir, Residance Hill, Autopia Konya, Site Bosna, Bahçeşehir ve Bahçeşehir Gold ile Ataköy Siteleri, daha önce yaptığımız projeler.

"TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK İKİNCİ İNŞAAT ŞİRKETİ SEÇİLDİ"
İstanbul yatırımları ve gelecek hedeflerinden de bahseden Doğan Dağ, İstanbul'daki Tual Adalar ve Tual Bahçekent projesinin devam ettiğini ve Dağ Mühendislik'in Türkiye'nin en büyük ikinci inşaat şirketi seçildiğini söyledi. Yeni dev projelerin yolda olduğunu ifade eden Dağ, 2017 yılında yine ses getirecek projelere imza atacaklarını ifade etti. Son olarak inşaatın Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörü olduğunu belirten Dağ, inşaatın 348 farklı sektörü beslediğini, Türkiye'nin büyümesini sürdürdüğünü, şirket olarak Konya'nın ve Türkiye'nin büyümesi, gelişmesi için ellerinden geleni yapacaklarını da sözlerine ekledi. Toplantının ardından basın mensupları Doğa Şehir'i gezdi. Program toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. 

Anadolu'da Bugün Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ebubekir gökcil 7 yıl önce

Ben finlandada kaliyorum sizin evlerinizi cokbeyeniyoru sizden ev almakistiyorum evlerin fiyatlarini gormek istiyoru tesekur ederim

banner182

banner181