Helya Stage Residence satış ofisi!
102 daireden oluşan ​Helya Stage Residence satış ofisi bilgisini sizler için araştırdık.

Helya İnşaat tarafından inşa edilen Helya Stage Residence satış ofisi bilgisi belli oldu. Stage Residence satış ofisi bilgisi şu şekilde;
Stage Residence adres :Ladikli mahallesi Çakıl Harmanlar Caddesi No:3 Meram / KONYA
Stage Residence telefon :444 20 48

Konya'da Selçuklu ilçesinde yükselen Stage Residence projesinde tüm konutlar 4+1 seçeneği ile 280 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor. 2 blok olarak tasarlanan Helya Stage Residence projesinde bloklar 17 katlı olarak yükseliyor.

Konumu ile dikkat çekmesi beklenen Stage Residence Selçuklu konut projeleri arasında yer alıyor. Brüt 280, net 200 metrekare büyüklüğe sahip olan Stage Residence projesinde konut alıcılarına fitness salonu, yüzme havuzu, tenis kortu, çamur odası, hamam, buhar odası, sauna, çocuk oyun alanları, her daire için 2 araçlık kapalı otopark imkanı sunuluyor. 

Stage Residence fiyat için tıklayınız.

Helya Stage Residence satış ofisi !
Web : www.helya.com.tr/urun-stage-residence-1-detay.html

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181