İşte Konya konut projeleri!
Anadolu bölgesi konut projeleri üreticilerin en çok ilgi gösterdikleri şehirlerden biri olan Konya'da yükselen Konya konut projeleri 2017 listesini sizler için derledik. İşte yapımı devam eden ve satışa sunulan Konya konut projeleri...

Zermeram Konya
Seha Yapı imzası ile hayata geçirilen Zermeram Konya projesi ​244 bin 60 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. 1077 konut, 9 yalı, 14 set altı dubleksi ve 35 villa bulunduğu Zermeram Konya projesi 100 bloktan oluşuyor. Zermeram Konya daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Arma Kent Konya
53 bin 450 metrekare inşaat alanına sahip olan Arma Kent Konya Okkalar İnşaat imzası taşıyor. Toplam 230 daireden oluşan Arma Kent Konya'da 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor. Arma Kent Konya daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Terra's Konutları
Esbey Mimarlık imzası taşıyan Terra's Konutları'nda toplam 150 konut yer alıyor. 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçeneklerinden oluşan Terra's Konutları'nın daire büyüklükleri 160 - 238 metrekare arasında değişim gösteriyor. Terra's Konutları daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Temaşehir Konya
72 bin 726 metrekare arsa alanına sahip Temaşehir Konya Torkam İnşaat ve Emlak Konut GYO imzası taşıyor. 4 ayrı türk hamamı bulunan Temaşehir Konya projesinde bay bayan ayrı olmak üzere toplam 4 kapalı yüzme havuzu, 2 fitness salonu, 2 ayrı spor tesis binası, maket tekne havuzu, iskeleler, okuma bahçesi, özel tasarım çocuk oyun alanları, 1,5 km. bisiklet ve yürüyüş parkuru bulunuyor. Temaşehir Konya daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Kanyon Park projesi
Seha Yapı imzası ile hayata geçirilecek olan Kanyon Park projesi Konya Yazır'da yükselecek. 9 bin 274 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Kanyon Park projesi 98 daireden oluşuyor. Kanyon Park projesi daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Altınşehir Meram
Tepekent Mimarlık imzasıyla hayata geçirilen Altınşehir Meram projesi Konya Meram’da yükseliyor. 2 etaptan oluşan Altınşehir Meram projesinde tenis kortu, mini futbol sahası, buz pateni, 24 saat güvenlik, fitness center, çocuklar için mini sinema, kapalı otopark, türk hamamı, bay - bayan yüzme havuzu, sauna, reaksiyon alanları, araç yıkama hizmeti, basketbol sahası, bisiklet yolları, koşu parkuru, kuru temizleme ve ütü hizmetleri, oyun alanları, sosyal aktiviteler için açık amfi, yeme-içme alanları bulunuyor. Altınşehir Meram daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Anadolu'nun gözde şehirlerinden olan ve yatırımcının ilgisini çeken Konya konut projeleri listesini sizler için derledik.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181