Karatay Kerimdede Toplu Konut projesi tanıtıldı!
Karatay Belediyesi; şehrin merkezinde Mevlana Türbesine yürüme mesafesinde 24. Toplu Konut Hamlesi olan bin 200 dairelik Kerimdede Toplu Konut Yapı Kooperatifini düzenlediği basın toplantısı ile tanıttı.

Kerimdede Konut tanıtım toplantısı gerçekleştirildi
Karatay Belediyesi; şehrin merkezinde Mevlana Türbesine yürüme mesafesinde 24. Toplu Konut Hamlesi olan bin 200 dairelik Kerimdede Toplu Konut Yapı Kooperatifini düzenlediği basın toplantısı ile tanıttı. Toplantıda Kerimdede Toplu Konut Yapı Kooperatifi ile ilgili bilgiler veren Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, 158 bin 240 m2'lik kentsel dönüşüm alanında, 90 bin 775 m2 toplam yapı alanına sahip bin 200 konutluk Kerimdede Konut Yapı Kooperatifi'nin Kerimler Caddesi, KüçükkumköprüMengene Caddesi, Sarıyakup Caddesi ile Hacı Ömerler ve Topraklık Cami arasında yer aldığını söyledi. Başkan Hançerli toplu konut projesinin toplam 50 blokta 75 m2'lik 2+112 daire, 85 m2'lik 2+1 168 daire, 105 m2'lik 2+1 420 daire, 135 m2'lik 3+1 600 daireden oluşacağını belirtti.

MODERN VE ESTETİK BİNALAR ÜRETİYORUZ
Başkan Hançerli kooperatife alınacak üye sayısının 672 olduğunu dile getirdi .Karatay Belediyesi öncülüğünde kurulan 24. Toplu konut kooperatifi olan Kerimdede Toplu Konut Yapı Kooperatifinin belediye öncülüğünde kumlan son konut yapı kooperatifi olduğunu belirten Başkan Hançerli, gerçekleştirilen toplu konut çalışmaları ile Karatay'm daha modern bir yapıya kavuşması için bir ışık yaktıklarını söyledi. Başkan Hançerli Karatay Belediyesi öncülüğünde 20.000 konut üretildiğini hatırlatarak; 12 Milyon 850 Bin m2 alanda gerçekleşen İmar Revizyon Planları ile Karatay'ın özel teşebbüsler içinde büyük bir cazibe merkezi olduğunu dile getirdi. Başkan Hançerli 2017 yılı sonuna kadar inşaat ruhsat alanının 3 Milyon m2'yi aşacağını belirtti. 

Konya Postası Gazete

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet ali atak 6 yıl önce

Sayın bakanım ödemeler nakadar ve kaç yıl sürecek bilgi almak istiyom saygilar

banner182

banner181