Konya'daki yeni konut projeleri!
Konya'daki yeni konut projeleri listesini sizler için derledik. Kentsel dönüşüm, TOKİ ve özel sektör projeleri ile dikkat çeken Konya'da halihazırda inşaatı devam eden projelerin yanı sıra yeni projeler içinde çalışmalar sürüyor.

İşte Konya'daki yeni konut projeleri listesi;

​Arma Vita
Toplam 96 daireden oluşan projede tüm daireler 3+1 seçeneği ile tasarlanıyor. 21 bin 350 metrekare arsa alanına sahip olan Arma Vita projesinde dairelerin alanları 135 ila 168 metrekare aralığında değişim gösteriyor. Arma Vita fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

​Can Vadi
4 bin 700 metrekare alan üzerine konumlandırılan proje 40 daireden oluşuyor. 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan Can Vadi projesinde dairelerin büyüklükleri 115 ila 165 metrekare aralığında değişiyor. Can Vadi fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Bahçe Meram​
Daireleri 199 metrekare olarak planlanan Bahçe Meram projesinin tüm daireleri 4+1 seçeneğiyle tasarlanıyor. Sınırlı sayıda dubleks dairelerin mevcut olduğu Bahçe Meram projesinde basketbol sahası, çocuk oyun alanları ve dinlenmek için kamelyalar bulunuyor. Bahçe Meram projesi fiyatları ve teslim tarihi için Tıklayınız.

Cihanbeyli Konakları​
Tüm daireleri 3+1 seçeneğiyle tasarlanan Cihanbeyli Konakları 3 bloktan oluşuyor. Toplam 44 daireden oluşan Cihanbeyli Konakları'nda ayrıca 10 dükkan planlanıyor. Cihanbeyli Konakları fiyatları ve teslim tarihi için Tıklayınız.

​Kanyon Park
Her daireye özel 1 adet depo alanı ve 1 adet kapalı otoparkın bulunduğu Kanyon Park projesi 26 bin 200 metrekare toplam inşaat alanı üzerinde konumlandırılıyor. 3+1, 4+1, 4+2, 5+2 ve 6+2 daire seçenekleri bulunan Kanyon Park projesinde dairelerin büyüklükleri 112 metrekare ila 285 metrekare arasında değişiyor. Kanyon Park projesi fiyatları ve teslim tarihi için Tıklayınız.

Konya'daki yeni konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181