Konya Okkalar İnşaat projeleri!
Konya Okkalar İnşaat projeleri detaylarını sizler için araştırdık. Konya ve İstanbul da binden fazla konut, iş merkezi ve dükkan inşa eden Okkalar İnşaat Konya'da da şu anda Arma Vita ve Arma Kent projelerini inşa etmeye devam ediyor.

Konya Okkalar İnşaat projeleri detayları şu şekilde; 

Arma Vita
21 bin 350 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede tüm daireler 3+1 seçeneği ile tasarlanıyor. Toplam 96 daire ve 6 ticari alandan oluşan projede dairelerin alanları 135 ila 168 metrekare aralığında değişiklik gösteriyor. Lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen projede açık ve kapalı otopark imkanı yer alıyor. Arma Vita fiyat bilgisi için tıklayınız.

Arma Kent
3+1 ve 4+1 daire tiplerinin bulunduğu projede 3+1 ara kat daireleri 151 ila 172 metrekare, 4+1 bahçe katı daireleri 219 metrekare, 4+1 ara kat daireleri 221 metrekare büyüklüğünde inşa ediliyor. 53 bin 450 metrekare inşaat alanı üzerinde konumlandırılan proje 230 konuttan oluşuyor. 3 blok olarak planlanan projede basket sahası, futbol sahası, çocuk parkı, kamelyalar, yürüyüş yolları yer alıyor. Arma Kent nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Konya Okkalar İnşaat projeleri ile ilgili detayları sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181