Konya Parkmahal Konutları kat planları!
Deha Grup tarafından hayata geçirilen Konya Parkmahal Konutları kat planları detaylarını sizler için derledik.

Konya Parkmahal Konutları kat planları detayları için tıklayınız.

Her daire için 2 araçlık kapalı otoparkı bulunan Konya Parkmahal Konutları 382 adet konuttan oluşuyor. 50 bin metrekare arsa alanına sahip olan Parkmahal Konya projesinde 38 bin metrekare yeşil alan ve 4 bin 920 metrekare kapalı sosyal tesis alanı yer alıyor.

Konya Meram'da inşa edilen Konya Parkmahal Konutları 7 bloktan meydana geliyor. Tago Mimarlık tarasından tasarlanan Konya Parkmahal Konutları projesinde yüzme havuzu, türk hamamı, yaşlı ve engelliler için araç, teniz kortu, basketbol sahası, sutbol sahası, sauna, fitnes salonu, kafeterya ve misafir açık otoparkı bulunuyor.

Konya Parkmahal Konutları kat planları detaylarını sizler için derledik. Konya Parkmahal Konutları daire planları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181