Konya Parkmahal Konutları lokasyon!
Her daire için 2 araçlık kapalı otoparkı bulunan Konya Parkmahal Konutları lokasyon detaylarını sizler için derledik.

Konya Parkmahal Konutları lokasyon detayları şu şekilde; Tago Mimarlık tarafından tasarlanan Konya Parkmahal Konutları konum olarak Konya Meram'da inşa ediliyor.

Konya Parkmahal Konutları harita görseli;


382 adet konuttan oluşan Parkmahal Konya projesinde 38 bin metrekare yeşil alan ve 4 bin 920 metrekare kapalı sosyal tesis alanı yer alıyor. 50 bin metrekare arsa alanına sahip olan Konya Parkmahal Konutları 7 bloktan meydana geliyor.

Deha Grup tarafından hayata geçirilen Konya Parkmahal Konutları projesinde yüzme havuzu, türk hamamı, yaşlı ve engelliler için araç, teniz kortu, basketbol sahası, sutbol sahası, sauna, fitnes salonu, kafeterya ve misafir açık otoparkı bulunuyor.

Konya Parkmahal Konutları lokasyon detaylarını sizler için derledik. Konya Parkmahal Konutları nerede ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181