Meram Belediyesi konut projeleri!
Meram Belediyesi konut projeleri ile ilgili detayları sizler için araştırdık. Konya'nın gözde ilçeleri arasında yer alan Meram Belediyesi toplu konut projeleri çalışmaları devam ediyor.

İşte Meram Belediyesi toplu konut projeleri listesi;

Aymanas Evleri
448 konuttan oluşan Aymanas Evleri Meram Belediyesi projesi Konya’nın Meram ilçesinde konumlandırılıyor. 10 katlı olarak tasarlanan blokların inşa edildiği projede ticari alanlar, kapalı otopark ve misafir otoparkı imkanı yer alıyor. Meram Belediyesi tarafından Küçük Aymanas Mahallesi’nde hayata geçirilen Aymanas Evleri Meram Belediyesi projesinde 135 metrekare 2+1, 160 metrekare 3+1 daireler bulunuyor. Aymanas Evleri fiyatları için tıklayınız.

Aksinne Evleri
Konya’nın Meram ilçesinde Aksinne Mahallesi’nde alt ve orta gelir gruplarına yönelik tasarlanan Aksinne Evleri Meram projesinde toplam 846 daire yer alacak. Tamamı 3+1 dairelerden oluşacak olan projede 147 metrekare ve 167 metrekare seçenekleri yer alıyor. Projede konutlar için 14 blok ticari alanlar için ise ​5430 metrekare alan üzerinde 5 blok yer alacak. Aksinne Evleri başvurular 30 Ekim tarihinde başlayıp 9 Kasım günü sona erecek. Aksinne Evleri​ ödeme seçenekleri için tıklayınız.

Meram Belediyesi toplu konut projeleri listesini sizler için derledik. Meram Belediye konutları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181