Temaşehir Torkam İnşaat projesi!
2+1'den 6+1'e kadar daire seçeneklerinin yer aldığı Temaşehir Torkam İnşaat projesi detaylarını sizler için araştırdık.

Konya'nın Meram ilçesinde konumlandırılan Temaşehir Torkam İnşaat projesi içerisinde bay bayan ayrı olmak üzere toplam 4 kapalı yüzme havuzu, 2 fitness salonu, 2 ayrı spor tesis binası, su göletleri, anti-stres yansıma havuzları, su göleti üzerine kurulmuş ahşap localar, doğal çim tepecikleri, anti-stres çakıl taşı bahçeleri, maket tekne havuzu, iskeleler, okuma bahçesi, özel tasarım çocuk oyun alanları, 1,5 km. bisiklet ve yürüyüş parkuru bulunuyor.​ 

Torkam İnşaat ve Emlak Konut GYO imzası ile 728 konutun inşa edildiği Temaşehir Konya Torkam projesi lokasyonu ile dikkat çekiyor. 72 bin 726 metrekare arsa alanına sahip olan Torkam Konya Temaşehir projesinde 5+1 ve 6+1 dairelerde türk hamamı yer alıyor. Meram konut projeleri arasında yer alan projede yüksek Mimar Uğur Özgüven ve ekibinin imzası bulunuyor.

TTemaşehir Torkam İnşaat projesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Temaşehir Konya fiyatları için tıklayınız.
Temaşehir Konya örnek daire için tıklayınız.
Temaşehir Konya adres için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181