Akören TOKİ Evleri'nde 75 konut kurasız satılacak!
Alt gelir ve orta gelir grubuna yönelik inşa edilen Akören TOKİ Evleri'nde 75 adet konut kurasız satışa çıkarılacak.

Alt gelir grubu için 52 adet 2+1 konut, orta gelir grubu için ise 23 adet 3+1 konut ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı göre açık satışa sunulacak. Akören TOKİ Evleri satışları 24 Nisan 2018 - 29 Haziran 2018 tarihleri arasında yapılacak. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Konya Akören'de hayata geçirilen Akören TOKİ Evleri Konya Akören 2. Etap projesi kapsamında inşa ediliyor.

Projenin satış işlemleri TC. Ziraat Bankası AŞ. Akören/Konya şubesinde gerçekleştirilecek.

Akören TOKİ Evleri fiyatları için tıklayınız.

Akören TOKİ Evleri alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.

Akören TOKİ Evleri orta gelir gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Recep Işık konya akören ilçesinin toplulaştırma uygulama sonrasında hiç bir faaliyet olmamıştır Toplulastırmadan sonra Açılmış olan yollara bile hiçbir Çalışma yapılmamıstır bahce ve arazilerimize yol yapımı olmadığından gidemiyoruz Konyanın birçok ilçes 2 yıl önce

banner182

banner181