Konya Ardıçlı TOKİ 5. etap'ta 664 konutun ihalesi yapıldı!
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Konya’nın Selçuklu ilçesi Ardıçlı Mahallesi 5.etap’ta inşa edilecek 664 konutun ihalesi yapıldı.

09 Temmuz 2020 Perşembe günü gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca cami inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işleri yer alıyor.

Yeni dönemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu şehircilik kriterleri doğrultusunda, mahalle kültürünü yaşatacak ve yardımlaşmayı canlı tutacak projeler inşa etmeye başlayan TOKİ, yatay mimariden ödün vermeden projeler geliştiriyor.

Yatay mimari anlayışıyla konutların yükseklikleri zemin+3 ve zemin+4 planda yapılacak. Projede bahçe alanı, parkı ve peyzaj alanları ile nitelikli sosyal çevre imkânı sunan, aynı zamanda şehre değer katacak kaliteli ve güvenli yeni bir yaşam alanı oluşacak.

TOKİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181