Konya Ardıçlı Toplu Konut Projesi başvurusu ne zaman?
​Konya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde hayata geçirilecek olan Konya Ardıçlı Toplu Konut Projesi başvurusu ne zaman sorusunun cevabını sizler için araştırdık.

Konya Ardıçlı Toplu Konut Projesi başvurusu ne zaman sorusunun cevabı şu şekilde;
Sanayi çalışanlarına ve dar gelirli ailelere yönelik yapılacak 2+1 ve 3+1 konutlar için başvuru tarihi ve başvuru şartları ilerleyen tarihte açıklanacak. Konya Ardıçlı toki 2019 ile ilgili bilgiler netleştikçe 'emlşaksayfasi.com.tr' adresinde yer alacak.

Zemin üstü 5 kattan oluşacak olan Konya Ardıçlı Toplu Konut Projesi 1057 konuttan oluşacak. 150 bin metrekare konut alanı, 20 bin metrekare ticari alan, 27 bin 500 metrekare de eğitim alanına sahip olacak olan proje 82 bin 500 metrekare de pazar alanı içerecek.

Değişik tiplerde bitişik ve ayrık bahçeli, bahçesiz konutların yer alacağı Konya Ardıçlı toplu konut projesi ile ilk etapta 3 bin 200 vatandaşın ihtiyacı karşılanacak. Proje içerisinde sosyal donatı alanları, ticaret alan, cami, eğitim ve sağlık birimleri bulunacak. 

Konya Ardıçlı Toplu Konut Projesi başvurusu ne zaman sorusunun cevabını sizler için derledik. Konya Ardıçlı toki başvuru ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayhan 5 yıl önce

Başvuru lar ne zaman başlıyor

Avatar
Hatice ogur 5 yıl önce

İlk kura icin ne kadar yatirmamiz lazim

Avatar
Nezaman basvuracaz 5 yıl önce

Avatar
Emre 5 yıl önce

Basvuru tarihi ne zaman basliyor soz konusu bankalar konu hakkinda bilgi sahibi degillee ve ara odeme plani varmi

Avatar
Emre 5 yıl önce

Basvuru tarihi ne zaman basliyor ara odeme varmi

Avatar
Ahmet çevik 5 yıl önce

Baş vurular nezaman başlayacak

Avatar
Ahmet çevik 5 yıl önce

Baş vurular nezaman başlayacak

Avatar
Ahmet çevik 5 yıl önce

Baş vurular nezaman başlayacak

banner182

banner181