Konya Büyükşehir Belediyesi TOKİ başvuru formu!
Konya Selçuklu Ardıçlı 1.057 adet konut projesi kapsamında inşa edilecek olan Konya Büyükşehir Belediyesi Toki başvuru formu detaylarını sizler için araştırdık.

Konya Büyükşehir Belediyesi Toki başvuru formu detayları şu şekilde;
Konya Belediyesi ve TOKİ tarafından düzenlenen ön başvuru formunun doldurulması ve ön başvuru formunun bilgisayara daydedilerek çıktısının alınması gerekiyor. Konya Toki basvuru 2019 formunu çıkardıktan sonra Halk Bankası Meram, Karatay ve Selçuklu şubelerinden henhangi birine başvuru yapılması gerekiyor. Konya Toki başvuru formu 2019 ulaşmak için tıklayınız.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Konya büyükşehir belediyesi toki başvuruları 2019 tarihi 11 Mart 2019'da başladı ve 19 Mart 2019 tarihine kadar devam edecek. Konya büyükşehir belediyesi toki evleri Halk Bankası Meram, Karatay ve Selçuklu şubelerinden henhangi biri tarafından kabul edilecek.

Başvurular; 4 kategoride kabul edilecektir; 
1. Kategori olan “Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimlerinin” , 15-19 Nisan 2019 tarihleri arasında 
2. Kategori olan “En az %40 Engelli Vatandaşlarımız” 08 – 12 Nisan 2019 tarihleri arasında 
3.Kategori olan “Emekli Vatandaşlarımız” 25 Mart 2019 – 05 Nisan 2019 tarihleri arasında 
4. Kategori olan “Diğer alıcı adayları” 11 -22 Mart 2019 tarihleri arasında Başvurular yapılacak.

Başvurusu toplanan konutların detayları şu şekilde;
2+1 nitelikli 375 adet, brüt 84 metrekare,
3+1 nitelikli 179 adet, brüt 128 metrekare

Konya Büyükşehir Belediyesi TOKİ başvuru şartları için tıklayınız
Konya Ardıçlı satış duyurusu ve ödeme planı için tıklayınız.

Konya Büyükşehir Belediyesi Toki başvuru formu detaylarını sizler için derledik. Konya büyükşehir belediyesi toki konutları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kezban 5 yıl önce

Nasıl başvuru yapıcaz formu bulamadim

banner182

banner181